AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom empresa: FRAME GIRONA

Raó social: FRAME GIRONA SL

NIF: B17734922

Adreça: C/ Força, 20 – 17004 – GIRONA

Telèfon: 972205865

Email: frame@framegirona.com

Reg. Mercantil e Girona Volum: 1987, llibre: 0, foli: 53, secció: 8, full: GI 31564

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

FRAME GIRONA és un estudi de comunicació i publicitat. Octavi Muní i Joan López en són els fundadors i actuals socis i ja porten més de 20 anys d’experiència en el sector.

L’empresa, pionera a la província pel que fa a comunicació online, va néixer quan l’Internet tot just estava arribant a Catalunya; quan la publicitat començava a entreveure un gran espai de mercat innovador per explotar. Tavi i Joan, que s’havien conegut durant els estudis -el primer es formava ja en l’àmbit de comunicació, i el segon en el de so- van creure i apostar per un sector totalment nou.

La revolució de la xarxa, en la que pocs hi creien, finalment va arribar. El treball que portaven fent en comunicació online era una tasca que poques empreses treballaven a Catalunya i els projectes van funcionar. Això els va permetre fer el pas i deixar les feines per dedicar-se a temps complet a Frame. Estem parlant del 1999 i dels sis anys i el despatx que el van seguir.

Aquesta etapa, com tots els inicis, va ser la més complicada. La formació, per altra banda els va servir per projectar aquest sector innovador i apropar a la gent a aquest tipus de programes, llenguatges i espais de treball.

Al cap de sis anys, tenien el mercat preparat i es van especialitzar en disseny web i l’empresa va créixer en projectes i equip. El 2009, van decidir recuperar la comunicació i publicitat i resituar l’empresa en els seus inicis. Tornava a ser un estudi de comunicació i publicitat, que englobava la branca digital i gràfic per igual.

En aquest punt l’empresa es redefineix. Joan i Tavi decideixen posar a prova el mercat per veure la resposta i per segona vegada, aposten fort pel projecte. Es redibuixen els objectius, s’estructuren els projectes que projectaran el creixement, es fa un canvi d’imatge corporativa i finalment hi ha noves incorporacions a l’equip.

A 2015 l’empresa es va redimensionar i professionalitzar. En aquests temps l’especialització de cada un dels membres de l’estudi s’ha intensificat de manera que l’administració i gestió de l’empresa, l’àmbit comercial i el departament de producció s’han redefinit.

Aquest ha estat un canvi que no substitueix la identitat de Frame de fa vint anys. Frame ha canviat i encara creix, continua sent l’estudi de comunicació i publicitat dels projectes fets a mida.

L’experiència en el camp de la publicitat i la comunicació porta a FRAME a produir el programa de televisió FORA DE LLOC, que l’any 2016 va produir la segona temporada.

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre B17734922 amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb FRAME GIRONA SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de FRAME GIRONA SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de FRAME GIRONA SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

FRAME GIRONA SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

FRAME GIRONA SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de FRAME GIRONA SL. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de FRAME GIRONA SL té una finalitat merament informativa i en cap cas suposa un suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.