CATEGORIES: Comunicació · Xarxes socials

Comunica o sigues invisible

"La clau es troba en detectar allò que el client desitja i percep, per poder satisfer-ho."
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Parlem de la importància de la comunicació de marca; el perquè de desenvolupar estratègies sòlides de comunicació i aplicar-les. Ens trobem davant d’un nou hàbit o d’una necessitat?

No parem de comunicar, no parem de consumir comunicació. Milers de missatges ens bombardegen cada dia. La veu de tots és present en aquesta bombolla que anomenem mitjans de comunicació, expressada en els formats existents, des del més simple i personal, al més complex i de masses. No tenim la capacitat de parar atenció a tot allò que se’ns comunica, només a una molt petita part. I el que és més important: en recordem un màxim de 3. Som molt selectius. És la teva marca una d’aquestes 3?

La comunicació fa que apareguis davant del consumidor: augmenta la teva visibilitat, et fa memorable i, en els millors casos, dóna prestigi a la teva marca (valors positius). El consumidor només recorda allò que l’emociona: tot record està lligat a una emoció a la nostra ment. Per tant, el missatge ha d’emocionar, ha de ser enviat en el moment correcte i en el mitjà adequat. Per això, darrere dels titulars i les imatges impactants, hi ha tota una feina d’estratègia i creativitat que et permetrà obtenir més beneficis i a més llarg termini i, el que és més important: unir el teu client i la teva empresa (engagement).

Des de Frame Girona sabem que tens coses a dir i moltes més de les que et planteges. Has tret tot el teu potencial comunicatiu? T’ho posem fàcil: adaptem el teu producte o servei al tipus de campanya, format i mitjà que més s’adeqüi a les teves necessitats.

La clau es troba en detectar allò que la teva marca necessita, allò que el teu públic demana, i saber donar la resposta convenient. És per aquest motiu que estructurem una estratègia de comunicació ben fonamentada que permetrà establir les bases d’una línia comunicativa espectacular i a partir d’aquí, la màgia no pararà. 

En definitiva, davant la pregunta sobre la importància de la comunicació, la resposta és clara: NO POTS NO COMUNICAR. Per tant, quan ho hagis de fer tingues present la necessitat de planificar i establir estratègies i creativitats que permetin que la teva marca es guanyi un espai en la ment del consumidor. No és un problema, és una oportunitat.

Comunica com el teu client necessita que ho facis i aconsegueix: notorietat, imatge de marca i engagement.