CATEGORIES: Comunicació

Concurs Joves Creatius

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya convoca la quarta edició del Concurs Joves Creatius amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, ​​l’Obra Social Fundació “La Caixa”, JC Decaux i Nouvolodesign.

collegi_gros

L’objectiu d’aquest concurs és apropar-se als creatius més joves i ajudar-los a desenvolupar el seu talent a través de la realització d’una campanya publicitària composta per: una gràfica, una falca i un espot. Sota l’eslògan “Cannabis, una mirada crítica”, aquesta iniciativa pretén augmentar la percepció del risc de consumir aquesta droga entre els joves i fer-los veure que és important ser crítics amb els discursos actuals pro-consum que minimitzen els riscos i magnifiquen els beneficis de consumir.

El concurs Joves Creatius està obert a tots els professionals de la comunicació, a estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de les universitats catalanes i a tots els membres del Col·legi, amb l’única limitació de tenir entre 18 i 30 anys. El jurat del concurs seleccionarà les tres millors campanyes que obtindran un premi metàl·lic de 1.500 €, 1.000 € i 500 € respectivament. A més, la proposta guanyadora tindrà l’oportunitat de publicar les seves peces en diferents mitjans publicitaris.

La data límit de lliurament de la campanya és el 15 de maig i el lliurament dels premis serà el 18 de juny al Palau Robert.

Bases legals