/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: App · Multimèdia · Online

Del catàleg a l’App

"Un dels principals avantatges és que hi pot accedir qualsevol client potencial, superant totes les barreres de distància i cost econòmic."
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

En els últims anys hem experimentat una sèrie de canvis en el que respecta a la tecnologia i la manera de comunicar i publicitar els nostres productes. Hi ha una clara tendència a la digitalització de tots els continguts, es dóna molta més importància al posicionament online de les empreses i cada cop són més els comerços que ofereixen la possibilitat de comprar online.

Seguint aquesta tendència, si ens fixem en les empreses on els catàlegs de producte o serveis són un element essencial per a la venda, trobarem que una versió digital té molts més avantatges que la versió clàssica en paper. 

Per començar, un catàleg digital pot ser distribuït online via correu electrònic o es pot penjar a la pàgina web de l’empresa perquè hi pugui accedir qualsevol client potencial, superant totes les barreres de distància i cost econòmic. 

D’altra banda, les possibilitats de navegació per un catàleg digital són il·limitades. La informació es por organitzar i jerarquitzar, facilitant que l’usuari trobi el que busca mitjançant enllaços, botons i cercadors. Es pot presentar la informació de manera molt més visual i atractiva, amb animacions i dinamisme, fet que permet captar amb més rapidesa i efectivitat l’atenció dels consumidors. No importa la quantitat de productes o serveis, l’extensió de la informació o la varietat d’imatges, perquè l’espai és molt superior al d’un catàleg en paper.

No es pot passar per alt la reducció en costos que suposa no haver d’imprimir i distribuïr els catàlegs, així com els costos de paper, producció i enviament. I si s’ha d’actualitzar la informació o fer canvis en el disseny o estructura, un catàleg digital permet modificar tots els aspectes que siguin necessaris sense que suposi un cost extra de temps i diners.

Com passar d’un catàleg en paper a un de digital? La opció ideal és sense dubte la creació d’una aplicació en algun dels formats editorials que et proposem aquí, serà totalment responsiu i accessible per a tothom.

Podràs gaudir de tots els avantatges que ofereixen els formats digitals d’una manera atractiva i dinàmica, amb totes les facilitats de navegació i usabilitat, amb contingut fàcilment modificable, en qualsevol dispositiu.

Si vols actualitzar els teus catàlegs, publicacions o oferir els teus serveis de manera més atractiva hi ha dues possibilitats. Per una banda, adaptar el teu disseny i transformar-lo en una app, per no desaprofitar el material i poder disposar de la teva app de manera molt més ràpida. O, d’una altra banda, crear tot el contingut des-de 0, tenint en compte totes les possibilitats d’interactivitat i animació.

T’has quedat amb dubtes? Pregunta’ns! Frame Girona, comunicació que voldràs emmarcar.

catàleg digital

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.