/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Branding · Comunicació

La teva marca, marca la diferència

"Es tracta de mirar més enllà i de transmetre els valors que identifiquen a la teva marca. És a dir, construir-ne la personalitat."
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Parlem de la importància a l’hora de desenvolupar la imatge corporativa; el perquè de crear i construir un bon posicionament de marca que t’identifiqui amb un segment de la població en què destacar. Ens trobem davant d’una simple gestió o d’una necessitat?

Cada dia neixen milers d’empreses i companyies i és que la competència és increïblement elevada. Dins de tota aquesta barreja anomenada mercat hi ha dos tipus de marques; en primer lloc, les que passen desapercebudes dins la multitud i en segon lloc, les que som capaços de recordar i que per tant destaquen per sobre la resta, és a dir, ocupen un espai privilegiat a la nostra ment (top of mind). De quina d’aquestes dues tipologies és la teva?

El branding és una eina imprescindible, permet convertir-te en un referent i ubicar-te en la ment del consumidor.

El teu públic té infinitat d’opcions a l’hora d’escollir quina és la marca que més el representa, però abans d’això primer cal que et reconegui (record suggerit). Per fer-ho no només cal que siguis visible, sinó, memorable (record espontani). Es tracta de mirar més enllà i de transmetre els valors que identifiquen a la teva marca. És a dir, construir-ne la personalitat

No cometis l’error de pensar que únicament es necessita un logotip visualment estètic, hi ha molts altres productes publicitaris que et permeten construir l’essència de la teva marca; l’estil de la fotografia que s’utilitza, l’olor que desprèn, les formes, línies o textures, els conceptes, les aplicacions… i fins i tot la veu que la personifica. No es tracta de compartir informació a través dels 5 sentits, sinó apel·lar a les emocions creant una comunitat entorn a la teva marca.

A Frame Girona sabem que la teva marca pot destacar per sobre de la resta. Has ofert al consumidor l’oportunitat de descobrir-te? T’ho posem fàcil: t’oferim el desenvolupament de la marca, creem el naming, escollim els elements que ha d’incorporar, ja siguin colors, tipografia o aplicacions, és a dir, creem l’arquitectura de la teva marca i d’entre tots els detalls a cuidar, definim el teu propi discurs. D’aquesta forma, podràs establir la teva pròpia comunicació corporativa; atractiva, coordinada, constructiva, coherent i amb projecció a llarg termini.

En definitiva, davant la pregunta sobre la importància a l’hora de desenvolupar una bona marca, la resposta és clara: NO POTS NO DEFINIR-TE: si no et defineixes, el públic ho farà lliurement per tu. Per tant, quan ho hagis de fer tingues present la necessitat de planificar un procés estratègic i creatiu que permeti que la teva marca es guanyi un espai desitjat en la ment del consumidor. No és una gestió més, és la teva millor opció.

Més informació

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.