/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

4MANS · Web i reserves

Nova web de serveis. 4mans és un equip multidisciplinari professional. Treballa conjuntament per poder oferir el tractament més adequat per tractar una patologia amb una visió global i personalitzada. Potencien la teva salut com a individu, evitant les etiquetes diagnòstiques i utilitzant diferents eines per arribar a l'èxit del tractament. T'acompanyen individualment i busquen la causa del problema. Ofereixen: fisiotèrapia, psicoimmunologia clínica, osteopatia…

Sistema integrat de reserves

L’epicentre entorn del qual es construeix la pàgina web és el “Sistema integrat de reserves”. Aquest potent component permet a l’usuari fer la reserva online, en qualsevol moment del dia, qualsevol dia de la setmana. Així ell mateix escull el dia i l’hora que vol la sessió, el tipus que necessita i fins i tot pot triar quin professional l’atendrà. Tota aquesta informació junt amb les dades d’ell s’envien automàticament al sistema i s’actualitzen al calendari de l’empresa. A més, aquest es comparteix amb tots els treballadors, junt amb les hores que no tenen disponibles (ja siguin dies de vacances, dies personals…). El sistema ho reconeix i ja no dóna la possibilitat de reservar-les. Ja no hauran d’estar tot el dia pendent de trucades, missatges, emails, grups de WhatsApp… El component ho fa per ells perquè es puguin centrar en el que realment saben i volen fer.

Sistema integrat de reserves fisioterapia

PÀGINA WEB

Estructura

Hem volgut arrencar aquesta primera fase del web de serveis amb una opció senzilla: una pàgina d’aterratge amb la descripció dels serveis i de l’empresa, una per cada professional (treballen de persona a persona, és molt important conèixer qui et tractarà) i el blog, on poden desenvolupar lliurement els temes que com a professionals consideren més rellevants. Així el web es converteix en una plataforma viva de contacte amb el client, on es pot informar, actualitzar, millorar la seva salut i mantenir un feedback amb els responsables.

4mans web blog

Home

Hem desenvolupat la web d’acord a la Identitat Visual Corporativa, ja marcada pel client. La importància del pictograma, el codi de colors i la tipografia es reflecteixen fortament al home, i per extensió a tot el web. Així, les franges de color potencien l’estètica de la marca, tant del color pell, com les interaccions sutils entre el gris clar i el blanc. A més, permet que les fotos tinguin molta potència visual.

Responsive

Web completa, amb informació interessant com què s’està movent a xarxes, mapes, contacte… Com totes les webs que fem a Frame Girona, adaptativa a dispositius amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil perquè el puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot per acompanyar-te durant la teva visita.

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.