/

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

4MANS · Web i reserves

Nova web de serveis. 4mans és un equip multidisciplinari professional. Treballa conjuntament per poder oferir el tractament més adequat per tractar una patologia amb una visió global i personalitzada. Potencien la teva salut com a individu, evitant les etiquetes diagnòstiques i utilitzant diferents eines per arribar a l'èxit del tractament. T'acompanyen individualment i busquen la causa del problema. Ofereixen: fisiotèrapia, psicoimmunologia clínica, osteopatia…
Sistema integrat de reserves fisioterapia

SISTEMA DE RESERVES

L’epicentre entorn del qual es construeix la pàgina web és el “Sistema de reserves”. Aquest potent component permet a l’usuari fer la reserva online, en qualsevol moment del dia, qualsevol dia de la setmana. Així ell mateix escull el dia i l’hora que vol la sessió, el tipus que necessita i fins i tot pot triar quin professional l’atendrà. Tota aquesta informació junt amb les dades d’ell s’envien automàticament al sistema i s’actualitzen al calendari de l’empresa. A més, aquest es comparteix amb tots els treballadors, junt amb les hores que no tenen disponibles (ja siguin dies de vacances, dies personals…). El sistema ho reconeix i ja no dóna la possibilitat de reservar-les. Ja no hauran d’estar tot el dia pendent de trucades, missatges, emails, grups de WhatsApp… El component ho fa per ells perquè es puguin centrar en el que realment saben i volen fer.

 

PÀGINA WEB

Estructura

Hem volgut arrencar aquesta primera fase del web de serveis amb una opció senzilla: una pàgina d’aterratge amb la descripció dels serveis i de l’empresa, una per cada professional (treballen de persona a persona, és molt important conèixer qui et tractarà) i el blog, on poden desenvolupar lliurement els temes que com a professionals consideren més rellevants. Així el web es converteix en una plataforma viva de contacte amb el client, on es pot informar, actualitzar, millorar la seva salut i mantenir un feedback amb els responsables.

4mans web blog

Visita el web aquí! Visita el blog aquí! Altres projectes com aquest aquí!

Responsive

Web completa, amb informació interessant com què s’està movent a xarxes, mapes, contacte… Com totes les webs que fem a Frame Girona, adaptativa a dispositius amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil perquè el puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot per acompanyar-te durant la teva visita.

Home

Hem desenvolupat la web d’acord a la Identitat Visual Corporativa, ja marcada pel client. La importància del pictograma, el codi de colors i la tipografia es reflecteixen fortament al home, i per extensió a tot el web. Així, les franges de color potencien l’estètica de la marca, tant del color pell, com les interaccions sutils entre el gris clar i el blanc. A més, permet que les fotos tinguin molta potència visual.

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.