CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

A JOC LENT · Web

A Joc Lent és la nova marca que hem creat per la Míriam Asturias. Amb la botiga online de joguines especialment dissenyades per a desenvolupar les capacitats del petit i extreure el geni que té a dins, culminem el projecte. És una empresa de nova creació, jove, dinàmica i amb un recorregut molt prometedor per endavant.

WEB

La nova pàgina web d’A Joc Lent està equipada amb una botiga completa i feta a mida, que et permet triar entre centenars de productes educatius pensats perquè cada petit desenvolupi les seves capacitats, al seu ritme. Navega per edats, àrees educatives, filtra per preu, descobreix què fa de màgic cada joguina i, lògicament, compra-la! Tens disponible un Click&Colect a Celrà per recollir-les!

 

TECNOLOGIA

Tots els elements que conformen el web: header, footer, sliders, galeries, formularis, menús, botons… S’adapten segons les proporcions de la pantalla en la que es mostren. Com totes les webs que fem a Frame Girona, és adaptativa a dispositius amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil i a la teva tablet perquè la puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot per acompanyar-te durant la teva visita d’obra. Així els projectes es poden presentar en qualsevol moment!

IDENTITAT VISUAL CORPORATIVA

Descobreix el disseny del “logotip” per A Joc Lent aquí.

VISITA LA WEB

Pots veure la web original aquí.

Altres projectes