CATEGORIES: Comunicació

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

AC ADVOCATS I MEDIADORS · Campanya de Màrqueting directe

Us presentem la nova campanya de màrqueting directe d’AC Advocats i Mediadors, la teva assessoria de Girona que et protegeix a nivell legal i que fa de mediador en nom teu. Potenciem el Blanc i Negre a les imatges (per la sensació de record i melancolia que aporta) i així el color corporatiu ressalti.

GADGET

Consisteix en regalar un paraigües personalitzat amb el concepte “Et protegim fins i tot de la pluja” per jugar amb el doble sentit entre els problemes legals que et puguis trobar (la pluja) i el paraigües (l’assessoria/protecció), per tant, tota aquella persona que porti el paraigües d’AC estarà protegit fins i tot de la pluja. Al ser un element tant cridaner i portable, ens permet portar la campanya a peu de carrer.

IMATGE I CONCEPTE DE CAMPANYA

S’apliquen diferents conceptes, en forma de póster, en el qual es mostren vàries opcions d’aplicació. Així el client té tant l’opció d’utilitzar-les totes, com d’escollir la que consideri més adient o del seu gust. En aquest cas, l’opció guanyador va ser “Et protegim fins i tot de la pluja”.

 

 

RETOLACIÓ

En combinació amb la retolació ja existent del local d’AC, s’aplica tota la gràfica de la campanya, conjuntament amb elements corporatius, per extreure’n tot el potencial. Els dos objectius base són: cridar l’atenció a peu de carrer de tothom qui passi per davant del local, així com anclar el concepte de campanya.

 

Altres projectes