/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Comunicació

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

ACSCF · Bossa promocional

AQUESTA MÀ SOSTÉ EL NOSTRE COMERÇ. Aquest és l'eslògan que hem creat de la campanya per a la bossa promocional de l'Associació de Comerciants de Santa Coloma de Farners. Un missatge clar i emocional, alhora que assertiu, per agraïr l'ajuda al comerç local de la població.

CONCEPTE

L’Associació de Comerciants de Santa Coloma de Farners ens proposa fer la bossa promocional que s’entregarà per donar les gràcies a totes aquelles persones que confien amb el comerç local. L’objectiu principal és donar les gràcies i ajudar a difondre la importància de comprar als botiguers de la mateixa localitat, ja que amb aquesta acció ajudem a mantenir viva l’economia KM0.

Un cop definit l’objectiu de comunicació, ens centrem en el concepte que crearem. Per tant, ens plantegem: què és allò que fa única aquesta bossa i veiem clarament que és la doble acció de comprar i de portar la bossa. El fet de sostenir-la amb la mà, significa que alhora està contribuint al comerç local de Santa Coloma. A més, representa una ajuda “SOS”. D’aquí neix l’eslògan “Aquesta Mà Sosté el Nostre Comerç”.

Utilitzem una forma clara, fàcil, amb tipografia gran perquè es llegeixi a la distància i el color de l’Associació (blau) que a més, és ideal per reforçar el missatge que volem comunicar.

BOSSA DAVANT

Al disposar d’impressió en color pla a dues cares, decidim treballar-les de manera diferent. A la cara del davant, apliquem el concepte, el nom de la població i el logo de l’Associació. Perquè el concepte funcioni, l’eslògan ha de ser clar, entenedor i gran.

Foto: mockup (fictici) de la part davantera de la bossa.

BOSSA DARRERE

A la part posterior, que contem amb les mateixes característiques, donem les gràcies de la forma més clara: amb un “gràcies” gegant. Un altre concepte que apliquem és “perquè comprar a prop ens porta molt lluny“, el que en diem el Reason Why. Aquest explica la importància de la petita acció que acabem de realitzar. Finalment, les marques gràfiques de tots els col·laboradors que han fet possible l’acció.

 

Foto: mockup (fictici) de la part posterior de la bossa.

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.