Un any més hem dissenyat tota la imatge gràfica de l‘Aloja, la Fira Medieval Fantàstica de Banyoles. El 2019 s’ha celebrat l’onzena edició (XI) carregada de sorpreses, de novetats i d’espectacles que la converteixen en un esdeveniment únic i espectacular. El projecte inclou una llarga llista d’elements com: cartells, desplegable, tòtem, anuncis de premsa, bànners digitals animats…

 

LA IMATGE

El desenvolupament de la imatge parteix de la fotografia dels personatges més icònics d’aquesta edició, els més jovenets, proporcionada per Alma Cubrae. A Frame Girona fem el retoc fotogràfic i apliquem fons, efectes especials i la il·luminació adient per crear l’atmosfera de fantasia que es respira al festival. Mitjançant la tècnica del collage digital combinem un seguit d’imatges per crear l’espai ideal per poder integrar el personatge, i finalment apliquem els efectes especials de fum, foc i llum. Aquest any, amb la novetat d’afegir una figura exterior.

Aloja, evolució imatge fira.

 

EL PROGRAMA

Aquesta peça gràfica, la més important, inclou tota la informació essencial de la XI Aloja. Està organitzada per tipus d’activitats i pels dos dies més intensos de la fira (dissabte i diumenge). A més, inclou un mapa de situació on es mostra on està situada cada activitat. El programa s’edita en tres versions: paper, digital i xarxes.

Programa XI Aloja 2019

Consulta l’edició anterior aquí! Més informació d’aquesta edició aquí!

EL CARTELL

A partir del collage digital dissenyem el cartell del festival, una de les peces més importants, que serveix de guia per tota l’aplicació de la imatge de la fira de l’edició en qüestió. Aquesta peça inclou les dates, la informació bàsica de l’esdeveniment i les entitats que la fan possible.