CATEGORIES: Offline

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

AJUNTAMENT DE BANYOLES · Calendari d’esdeveniments esportius

Calendari d'esdeveniments esportius. Banyoles és un poble amb història, on la natura predomina per sobre de la resta d'elements. És per aquest motiu, que l'agenda d'activitats esportives és tan extensa, camins, turons, miradors, i és clar, l'estany de Banyoles: l'autèntic protagonista, origen i principal signe d'identitat del municipi.

CALENDARI D’ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Mitjançant un desplegable a dues cares mostrem el calendari d’activitats esportives de forma clara i concisa. S’ha creat un disseny totalment pensat per tal que sigui funcional i entenedor, no obstant això, l’estètica és un element imprescindible, i per això s’ha jugat amb un estil minimalista conjuntament amb tocs vistosos que ajuda a visualitzar les diferents activitats. El calendari s’ha organitzat mensualment, queda clar mes per mes quin tipus d’activitats es faran i el dia. A més, s’han col·locat les fotografies en blanc i negre per tal d’evitar una associació directe entre estació i esport, amb això es pretén transmetre que Banyoles obre les portes de l’esport durant tot l’any.

Cada detall està cuidat, s’ha fet un restyling de les icones que mostren cada categoria esportiva per tal de crear un codi de colors que ajudi a situar a simple vista l’esport del qual es tracta; busques el color blau i trobes la categoria de natació.

 

Abans d’obrir el desplegable o bé, un cop tancat llueix una imatge. Aquesta fotografia és part d’un canvi per oferir un canvi d’imatge, molt més moderna i elegant, destacant l’esport com a protagonista. En aquest cas s’ha optat pel ciclisme, esport que actualment està en auge.

Altres projectes