/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Comunicació · Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

AL GIRONÈS LLEGIM! · Campanya de Comunicació

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès va tenir la iniciativa d’unificar les activitats vers la lectura que portaven a terme 18 municipis del Gironès. D’aquesta manera, va nàixer Al Gironès Llegim!, festival que apropa la lectura als veïns i veïnes, a través d’activitats i experiències com: vermuts literaris, fires, presentacions i molt més. Llegir es converteix en una vivència compartida i d’immersió en noves històries!

MARCA GRÀFICA

Per l’edició de 2020, primera en la que treballem, els organitzadors ens demanen un canvi en la imatge. Havien identificat que les poblacions no se sentien representades, cosa que quedava lluny de la finalitat del festival: la unió. Per aquesta raó, dissenyem imatges per simbolitzar a cada una de les localitats. Els escuts són la representació més directa d’un poble: n’extraiem l’element gràfic i el color per crear formes unificades. I, en alguns casos, busquem figures icòniques dels pobles per desenvolupar la imatge, com per exemple les llúdrigues de Salt.

 

 

 

En la següent edició, tornem a fer una renovació de la imatge principal. Al centre de col·loquem un llibre obert, del qual surten, en forma de tornado, totes les poblacions. Evoquem així a l’explosió d’activitats i propostes que Al Gironès Llegim! posa a disposició del públic.

WEB

Fem la pàgina web amb la nova imatge i categoritzem els esdeveniments per poblacions, així la cerca és més senzilla i unificada. Dins de cada esdeveniment, el públic troba tota la informació necessària: data, hora, lloc un una petita descripció d’aquest. 

Per l’edició de 2021, redissenyem les imatges dels esdeveniments: creem imatges en format quadrat pensades per poder aprofitar-les també a les xarxes socials. Incloem el dia, lloc i nom de l’acte i, a la cantonada dreta, col·loquem la imatge de la població on es duu a terme. Amb els colors de les icones fem fàcil la identificació.

 

Per l’anunci del concert de cloenda dissenyem un slide dinàmic especial, amb un botó que enllaça a la web de reserva d’entrades.

 

XARXES SOCIALS

A més de fer difusió via web, també fem publicacions a tres xarxes socials: Instagram, Facebook i Twitter. Cada cop més ens informem a través de les xarxes, per això és indispensable utilitzar-les en l’estratègia de comunicació, sobretot en l’edició de 2021, marcada per les limitacions per la COVID, que no permetien crear els fulletons impresos.

Les més de 70 publicacions es pengen de manera progressiva i a prop del dia de cada acte, així no perdem la informació enmig d’altres continguts. A més de les imatges dels esdeveniments i del concert de cloenda, també apostem pels GIFS animats per fer publicacions recordatòries del que consisteix el festival. Com totes les publicacions tenen la mateixa estructura visual, la identificació de Al Gironès llegim! dins del feed de les xarxes de Gironès Cultura és molt clara.

 

 

La utilització de hastags estratègics en el cos i al final del text facilita la cerca i l’agrupació per temàtica, així com etiquetar i compartir als participants i creadors del festival.

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.