Anna Carré és una escola de manualitats i arts decoratives al centre d’Olot. Disposen d’aules equipades específicament per a cada curs, amb l’objectiu de desenvolupar al màxim les capacitats artístiques de cada alumne, així com incentivar la creativitat i promoure l’amor per l’art en totes les seves disciplines.

 

MARCA GRÀFICA CORPORATIVA

L’imagotip és una construcció de rectangles combinats entre si per crear una estructura equilibrada. Les formes geomètriques que el composen recorden la combinació i l’encaix de les peces i modalitats artístiques (els marcs i els suports). D’aquesta forma, la identitat visual de l’escola comunica aquesta sinèrgia entre les diferents disciplines artístiques.

 

PÀGINA WEB

Un cop definida la identitat visual corporativa es dissenya la pàgina web en format one page (tota la informació en una sola pàgina que permet un visionar-la tota amb només scroll vertical) amb la informació de contacte i les principals disciplines artístiques que es poden trobar a l’escola. El menú et desplaça a la zona del web on hi ha la informació relacionada.