/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

ARA LLEIDA · Web agenda

Quan tens la magnífica oportunitat de representar la majestuositat del patrimoni natural i cultural d'una província amb tant d'interès natural, la intervenció dinàmica i que en mostri tot el potencial, és la millor opció. Minimalisme i modernitat creen el marc ideal perquè la natura destaqui, i cada activitat (per comarca) prengui un paper important.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida és un ens de promoció turística creat l’any 1989 per a la gestió de l’oferta turística de les comarques lleidatanes: una terra privilegiada i amable per gaudir tot l’any d’una gran varietat d’esports, d’una cultura singular, d’una gastronomia autòctona i d’un turisme rural, l’hostatgeria més autèntica de la nostra terra. Arreu del territori s’escampa una extensa i variada mostra d’art i arquitectura en la qual s’aplega la concentració d’art romànic més important d’Europa, declarada per la UNESCO Patrimoni Mundial: la Vall de Boí. Gràcies a la seva diversitat d’espais naturals, amb l’únic Parc Nacional de Catalunya —Aigüestortes i Estany de Sant Maurici—, els seus cabalosos rius ideals per a la pràctica del ràfting i els més de 500 llacs per conèixer, Lleida és plena de racons per descobrir i compartir amb els amics o amb la família les emocions més sorprenents.

PÀGINA WEB

Home

Hem desenvolupat la web de la guia d’activitats d’Ara Lleida. Aquesta comarca es considera líder a l’Estat en esports d’aventura, amb 223 empreses especialitzades i la celebració de campionats del món (caiac, parapent, ala delta, piragüisme…), com també una terra d’excepcional bellesa per als aficionats a la natura (senderisme, SGR, BTT, passejades a cavall, pràctica de la pesca, caça…). Amb el home hem volgut mostrar tot això, per tant: el header és transparent i la imatge ocupa tota la pantalla del dispositiu.

Activitats

La part més important del web són les activitats. Aquestes es mostren de forma destacada en portada (segons proximitat temporal) i es poden filtrar per tipus (turisme actiu, natura, gastronomia, festes i fires, cultura, neu). A més, permet ser descarregada com a APP tant per iOs com Android per poder-la portar sempre amb tu i no perdre’t ni un esdeveniment. Visita el web: aquí!

Ara Lleida. Pàgina Web. Activitats home.

Responsive i visible a cercadors

Web completa, amb informació interessant com què s’està movent a xarxes, mapes, contacte… Com totes les webs que fem a Frame Girona, adaptativa a dispositius amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil perquè el puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot per acompanyar-te durant la teva visita.

 

Ara Lleida. Pàgina Web. Dispositius 1.

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.