/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Offline

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

ASSOCIACIÓ GUIES DE GIRONA · Postal

Així optem per crear una postal amb una imatge espectacular de Girona amb el copy "Ara que ja tens la postal, volem crear una experiència inoblidable". I tanquem amb l'eslògan "Dóna sentit a la teva experiència". En una cara la foto de Sant Feliu i la Catedral amb el text en castellà, a l'altra una foto de la Pujada de Sant Domènec, amb el text en anglès. De fet, primer vam desenvolupar aquesta última opció perquè és la que té tot el significat: "Now that you have the postcard, let's create an unforgettable experience". I l'eslògan "The experience that makes sense".

Són l’associació de guies oficials de turisme i intèrprets del patrimoni històric artístic de Girona i província. Tots els seus membres són professionals formats i estan habilitats per la Generalitat de Catalunya. Els apassiona l’art, la història, la cultura i la gastronomia, per això estan permanentment compartint idees i organitzant formacions per ampliar i actualitzar els seus coneixements. També els encanta rebre visitants, mostrar el més atractiu, comentar les anècdotes significatives i donar el millor d’ells mateixos, perquè senten que guiar és en si mateix un món ric i fascinant.

LA POSTAL

L’Associació volia fer un flyer de promoció de la seva activitat. Estratègicament, és una peça de comunicació perquè el personal de l’hotel enviï clients a Girona per fer la seva visita guiada. Explorant el concepte creatiu, vam pensar dues situacions típiques:

  • El turista perdut pels carrers del Barri Vell. És a dir, la gran diferència de visitar amb un guia o sol és que amb la segona opció et perds mentre explores i fas la foto, amb la primera vas a “entendre” la visita (en anglès: to make sense). Ens ho trobem cada dia 😉
  • Les postals, sobretot de Barcelona i Gaudí escampades per tot Catalunya (fins i tot al Barri Vell). Turistes comprant-les com a record de la ciutat visitada, i fins i tot de la que no. D’aquí en treiem la idea del format.

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.