Marca gràfica. Ubicat al cor de Girona, Atmosphere és un estudi d’interiorisme format per 5 professionals de l’àmbit del disseny d’interiors i industrial. Dirigit per Lluïsa Soler i amb una motivació en comú: fer de cada espai una atmosfera singular i única que encaixi perfectament amb l’estil de vida i expectatives dels seus clients. Amb més de 10 anys d’experiència i més de 50 projectes han donat forma als somnis dels seus clients, en ambients domèstics, hotels, restaurants, boutiques… Busquen sempre la fusió perfecta entre estil, funcionalitat i estètica atemporal, apostant per combinar la tecnologia amb l’artesania local, aconseguint una personalitat exclusiva a cada un dels projectes.

 

Brand Guidelines

Hem desenvolupat el Brand Guidelines, el document que descriu visualment la marca (logotip, imagotip, isotip, tipografies, colors, proporcions i les seves normes d’aplicació). Un resum d’allò que és més essencial a l’hora d’utilitzar la marca gràfica corporativa. Per tant, és molt semblant a un manual d’identitat visual corporatiu, però només té en compte el més important a l’hora d’aplicar la marca gràficament.

 

Marca Gràfica Corporativa

Atmosphere inclou dos conceptes principals en el naming: a què es dedica l’estudi (interiorisme) i què és el que fa realment pel client (generar una nova atmosfera). Així, els hem representat mitjançant un cercle (representació visual de l’atmosfera terrestre) amb línies traçades de color grafit, com si fos un dibuix a mà alçada. Amb un concepte tan marcat i intens, hem creat dues representacions visuals de la marca: la integrada, és a dir aquella en què l’element icònic està dins amb el logotip (el que en diem tècnicament un isologo); i també una segona versió en què l’element icònic està fora del logotip (el que en diem tècnicament un imagotip).