/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

BANYS ÀRABS · Web

Els anomenats Banys Àrabs són en realitat uns banys públics d'època romànica, que segueixen els models de les termes romanes, dels banys musulmans i de les mikwàs jueves, tradició que fou recuperada a partir del segle XI amb el desenvolupament de les ciutats. L'edifici s'inspira en la tipologia dels banys nord-africans, però els seus elements arquitectònics són plenament romànics: arcs de mig punt, voltes de canó, capitells corintis estilitzats a la manera del segle XIII, etc. És remarcable el templet octogonal amb vuit esveltes columnes i estructura mixta de canó i trompa cònica, així com la llanterna exterior i les alcoves del caldarium. Entre els anys 1980-1985 i 1989-1998 s'han efectuat diverses obres de restauració i adequació de l'edifici que l'han convertit en un dels centres turístics més importants i destacats del Barri Vell.

Home

Hem desenvolupat la web corporativa dels Banys Àrabs basant-nos fonamentalment en dos elements: les formes de cadascuna de les sales i en els colors d’aquests. L’objectiu principal és mostrar la seva esplendor: amb un slider a Full Screen al home, explicant la història i posteriorment la informació d’ús (preus, horaris, xarxes, activitats i contacte). Les imatges llueixen captant la nostra atenció.

L’estil i el contingut

Quan tens la magnífica oportunitat de representar el potencial d’un edifici tan emblemàtic com els Banys Àrabs, la intervenció minimalista i respectuosa és la millor opció. Minimalisme i modernitat cohesionen amb l’arquitectura clàssica.

Els apartats del web inclouen la informació dels diferents espais dels banys (l’apoditeri, el frigidari, el tepidari, el caldari i el forn), els horaris  i els preus, les activitats (en format agenda) i la informació de contacte. Tots ells, segueixen l’estètica del web, amb tocs diferencials del home. Podeu veure més a: aquí!

Responsive

Web completa, amb informació interessant com què s’està movent a xarxes, mapes, contacte… Com totes les webs que fem a Frame Girona, adaptativa a dispositius amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil perquè el puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot per acompanyar-te durant la teva visita.

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.