/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

BLACKDRESS · Web e-commerce

Ecommerce. BlackDress, emblema d’estil i elegància, és una botiga de roba situada al cor de Platja d’Aro. La seva proposta, tant estètica com comunicativa planteja un canvi en l’essència de la moda femenina per situar-se al capdavant com a referent del sector tèxtil de la població. A la botiga, tan física com online, podrem trobar marques de dissenyadors/es emergents així com peces úniques importades des d’Itàlia; el país europeu més influent en termes de moda.

Home

Hem desenvolupat la web corporativa d’Òpera lloguers basant-nos fonamentalment en dos elements: per una banda els paraments, és a dir el resultat de la feina de l’empresa, amb un slider a Full Screen al home. D’altra banda, i just després del resultat, tenim els elements (productes) que ho han fet possible. Com si fos el llibret d’una òpera: primer l’obra i després els actors que ho han fet possible.

Botiga

Visita la pàgina web que els hem fet clicant aquí, descobreix què poden fer per tu i, el més important: posa’ns a prova, veuràs que al final, quan la tecnologia i el disseny estan ben resolts, els detalls brillen per si mateixos.

Xarxes socials

Més enllà de ser una web completa, amb informació interessant com què s’està movent a instagram, mapa, contacte… Com totes les webs que fem a Frame Girona, adaptativa a dispositius amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil perquè el puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot quan penses en el teu pròxim esdeveniment des de la terrassa de casa teva. A més, hem volgut explotar el concepte de “revista de moda” al màxim, integrant també les xarxes socials i mostrant tots els posts que pengen a Instagram: espai de comunicació en el que la marca és més activa i dinàmica.

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.