Black Dress, emblema d’estil i elegància, és una botiga de roba situada al cor de Platja d’Aro. La seva proposta, tant estètica com comunicativa planteja un canvi en l’essència de la moda femenina per situar-se al capdavant com a referents del sector tèxtil de la població. A l’establiment podrem trobar marques de dissenyadors/es emergents així com peces úniques importades des d’Itàlia; el país europeu més influent en termes de moda.

 

 

MARCA GRÀFICA

El logotip és la part textual de la Marca Gràfica Corporativa; mostra com es llegeix i es diu la marca. En el cas de Black Dress hem construit un isologo, és a dir: un pictograma integrat dins del propi logotip. El concepte s’expressa de forma que la marca representi la construcció d’un bloc sòlid, massis i negre (amb la següent imatge podem veure exemplificat dit efecte). En segon lloc, podem observar com a element clau de l’isologo, l’obertura per a la cama d’un vestit elegant, que es plasma a la lletra “B” d’aquest.

 

 

BRAND GUIDELINES

També hem desenvolupat el Brand Guidelines: és el document que descriu visualment la marca (logotip, tipografies, colors, proporcions i les seves normes d’aplicació). Un resum de tot allò essencial que s’ha de tenir en compte a l’hora d’utilitzar la marca gràfica corporativa. En aquest cas, s’ha utilitzat dues tipografies: l’Helvetica Neue Condensed Black per “Black” i la Didot Regular per “Dress”.