/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Branding · Comunicació · Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

BUCH1900 · Branding, web, retolació i comunicació

Branding, web, retolació i comunicació. BUCH1900 és una nova marca que neix després de 5 generacions construint l'empresa. Originàriament es dedicava a la fabricació de mobiliari en fusta. Amb els canvis generacionals, junt amb les noves necessitats del mercat, s'obre a nous segments i noves línies de producte. La nova generació decideix, molt encertadament, que és el moment consolidar l'empresa, tenint a l'epicentre la nova marca i comunicació.

NOVA MARCA GRÀFICA

Per crear-la, utilitzem el concepte original de l’empresa (mobiliari) per què doni forma al nou concepte (finestres i portes); així doncs, mitjançant la representació gràfica en volum de dues taules, generem aquesta finestra/porta en contraforma. La dimensionalitat visual treballa els elements plans que construeixen els volums impossibles del pictograma, el què genera molt més interès visual. A partir de la marca gràfica en generem el Brand Guidelines.

NOU CATÀLEG CORPORATIU

Tot aquest nou posicionament, nova imatge, nous serveis… Necessiten un suport que els agrupi i presenti de forma atractiva i clara. Així neix el nou catàleg corporatiu. Recollim la història, el present i el futur de l’empresa i generem un suport de comunicació a vendes amb aquest tríptic en format paper, també adaptat a suports digitals.

NOVA PÀGINA WEB

És l’hora que la marca sigui presentada i coneguda al món digital. Així creem la nova pàgina web, epicentre de la comunicació online, que es configura com a presentació de la marca, productes i projectes, també notícies i permet un contacte directe (multiplataforma) del client amb l’empresa. A més, permet demanar pressupostos a mida.

COMUNICACIÓ ONLINE

Més enllà de la comunicació institucional, també ens volem instaurar en la comunicació social corporativa: és a dir, el contacte directe i molt més proper amb el client. La clau del creixement constant i positiu es basa en:

· L’elaboració de continguts de qualitat.
· Una promoció planificada per dirigir-se al target de l’empresa amb la màxima eficiència.

 

NOVA FLOTA DE VEHICLES COMERCIALS

Analitzem l’empresa, Buch1900 disposa d’una flota important de vehicles comercials que volten constantment per la província, el que la converteix en el mitjà de comunicació ideal per difondre la marca i els seus valors. Generem un disseny estàndard que l’anem adaptant a cada vehicle.

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.