Vols un mojito o una caipirinha? Et ve de gust una shisha? A més ho vols ver a una terrassa? Vine a Platja d’Aro i gaudeix dels nostres còctels i shishes, així com de la nostra extensa carta de roms i ginebres prèmium, al millor ambient i a la millor terrassa. Així és Calena PdA. I recorda: encara que faci fred, disposen de calefacció a tota la terrassa!

 

PÀGINA WEB

Aspecte

Hem desenvolupat la web corporativa dels Canela basant-nos fonamentalment en dos elements: l’estètica eclèctica que barreja la modernitat amb un toc retro, i la importància que té la terrassa pel local. L’objectiu principal és mostrar l’ambient tant especial com únic que el local aporta: amb un slider a Full Screen al home, la informació del local, la terrassa i les festes privades.

 

Responsive

Web completa, amb informació interessant com què s’està movent a xarxes, mapes, contacte… Com totes les webs que fem a Frame Girona, adaptativa a dispositius amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil perquè el puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot per acompanyar-te durant la teva visita.

 

 

L’estil

Una estètica molt interessant i potent, sobretot gràcies a la utilització dels colors blau marí i fúcsia, i el degradat resultant. Posa de relleu els productes disponibles més destacats (com les shishes i els còctels) i dóna molta importància a la integració de l’Instagram per mostrar els últims posts automàticament.