CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

CATEDRAL DE GIRONA · Web

Hem desenvolupat la nova web de la Catedral de Girona, on trobareu informació tan important com: agenda d'actes, horari i reserva d'atenció pastoral, horari de missa, dades sobre relíquies com el Tapís de la Creació, les llegendes de Carlemany i Ermessenda i el projecte de remodelació del museu.

HOME

Hem creat la pàgina principal de la Catedral de Girona i la Basílica de Sant Feliu de manera que hi apareixen els dos temples i, amb només un botó en toggle, pots canviar d’espai i veure tota la informació sense necessitat de recarregar la pàgina.

Al header hi apareixen els apartats que pots consultar: la Catedral i la Basílica amb les respectives informacions de culte i visita, la informació de tres objectes patrimonials, llegendes i el Projecte de remodelació Tapís 3.0.

 

A la home també hem afegit dues visites virtuals que són espectaculars de veure, així com una galeria fotogràfica, formulari de contacte i mapa d’ubicació, i la possibilitat d’inscriure’s a la newsletter.

CALENDARIS I RESERVES

Hem introduït formularis de contacte i reserves per així facilitar els processos de reserva i fer-los molt més intuïtius per a l’usuari. Sempre els podràs consultar des de qualsevol dispositiu, mòbil, tauleta o ordinador, gràcies a que la web està creada de manera responsiva.

  • Consulta l’horari d’atenció pastoral i reserva el teu servei.
  • Informa’t dels horaris de missa i oficis especials.
  • Consulta horaris i reserva la teva visita en grup a la Catedral.
  • Compra entrades per Girona Monumental o Girona Episcopal.

 

INFORMACIÓ DESTACADA

A la web hi trobarás un munt d’informació històrica i curiositats sobre personatges tan il·lustres com Carlemany i Ermessenda. A més, descobriràs en detall tres relíquies patrimonials: el Tapís de la Creació, el Beatus de la Creació i la figura de Carlemany. L’explicació està creada de manera que resulti molt interactiva, i l’usuari pugui anar jugant amb els botons per descobrir tota la informació.

També hem portat a terme el llibre d’obres del projecte de remodelació del museu de la catedral: Tapís 3.0. Tant a la web com a xarxes hi podràs trobar tots els passos que s’han seguit en aquestes obres, amb la reubicació del Tapís de la Creació com a eix destacat.

Altres projectes