Us presentem la nova marca gràfica corporativa per la firma d’advocats Corretger & Vilà, un despatx de professionals del dret especialitzats en la representació, assessorament i defensa jurídica de persones, empreses i administracions públiques, així com entitats sense ànim de lucre (com clubs esportius, federacions, associacions i fundacions). També contribueixen en la formació de professionals vinculats amb el dret i amb l’esport en diferents centres formatius i acadèmics.

 

 

MARCA GRÀFICA CORPORATIVA

El disseny de l’imagotip troba el seu origen en la clàssica figura de l’escut heràldic. És una forma geomètrica que simbolitza defensa, i, en conseqüència, seguretat. També és una figura molt utilitzada com a blasó per a la identificació de grans famílies i ciutats. L’isotip és un escut de línees subtils amb les inicials dels dos advocats principals de la firma. El logotip està definit per la tipografia INKFERNO, un tipus de serif semi-egipcia que aporta un toc d’elegància i claredat al disseny. És una font minimalista inspirada en l’estil clàssic-modern, que representa el luxe detallista de la delicada serif.

 

 

BRAND GUIDELINES

També hem desenvolupat el Brand Guidelines: és el document que descriu visualment la marca (logotip, imagotip, isotip, tipografies, colors, proporcions i les seves normes d’aplicació). Un resum de tot allò essencial que s’ha de tenir en compte a l’hora d’utilitzar la marca gràfica corporativa.