CATEGORIES: Branding · Offline · Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

DIBUROLL · Identitat visual, web i packaging

Diburoll® és una pissarra de viatge enrotllable per nens a partir de 3 anys. És molt pràctica i portable, resistent a l'aigua i fàcilment rentable. Aquest projecte inclou la creació de la marca, tant de la imatge corporativa com del naming del producte, que és una combinació dels conceptes de "dibuixar" i "enrotllar".

MARCA GRÀFICA CORPORATIVA

Els elements que la componen són: la marca gràfica de Patapà, la de diburoll® i el claim d’imagina, dibuixa i enrotlla. En base a aquests 3 elements es construeix la identitat visual corporativa. Per al disseny de les diferents peces gràfiques hem creat un patró format per il·lustracions fetes a mà especialment per a la marca, i posteriorment l’hem aplicat a diverses peces de comunicació, com la web i el packaging.

 

 

 

PÀGINA WEB

Un cop definida la imatge corporativa hem dissenyat i maquetat la pàgina web. És un format one page adaptable a tots els dispositius amb molts continguts parallax i elements dinàmics, multi-idioma, amb mostres del producte, les característiques principals i la informació de contacte.

 

PACKAGING

També hem creat el packaging de la pissarreta de viatge. Aquest inclou l’etiqueta autoadhesiva del producte individual, que funcioni per totes les variants, així com el disseny de l’expositor agrupador de 12 unitats.

 

Altres projectes