/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Comunicació · Xarxes socials

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

EGOITALIANO · Campanya introducció nova marca

Us presentem la campanya d'introducció de la marca Egoitaliano, una marca de sofàs de luxe italiana que aterrava per primera vegada a la província de Girona amb la botiga més gran d’Europa. En el concepte de marca potenciem el misteri, la intriga i la seducció així com l’elegància del producte amb qualitat i un disseny propi i únic.

CAMPANYA TEASER · EXPECTACIÓ I INTRIGA

Per donar a conèixer aquesta marca al públic objectiu, els dies previs a l’obertura de la botiga es va començar a generar intriga a través de mitjans offline i online, com premsa, xarxes socials i spots al cinema. La manera de fer-ho va ser mitjançant missatges seductors que es van anar desvelant en compta gotes per despertar l’interès per saber què s’amaga darrere la marca.

 

 

FESTA D’INAUGURACIÓ

La nit prèvia a l’obertura de la botiga, es va fer una festa privada amb convidats de luxe, transportant-los a l’autèntica essència del glamour italià. La temàtica de l’esdeveniment va ser un carnaval venecià amb màscares per tots els assistents, un cantant d’òpera i un càtering de luxe. Els assistents van poder conèixer als creadors de la marca i van poder experimentar de primera mà la qualitat dels seus productes.

Durant la nit, es va fer difusió a través de les xarxes socials, a on es desvelava quin producte hi havia darrere la marca. Alhora, es va fer difusió a través de premsa i també amb un vídeo de la festa, que es va compartir a través de les xarxes socials i la web de la marca.

 

 

 

 

 

DIFUSIÓ DE BOTIGA

Un cop el públic coneix quin producte s’amaga darrere la marca, és el moment de remarcar els valors de la marca de forma intensa i donar informació sobre la botiga. En aquest cas, va ser molt important la comunicació a través dels diferents canals. Per un costat, vam apostar pels anuncis de premsa, falques de ràdio, spots televisius i cinematogràfics, i flyers. Per altra banda, a través dels mitjans online, es va fer molta difusió a través de la pàgina web, anuncis Adwords i les xarxes socials.

 

DISSENY DE RETOLACIÓ DE BOTIGA I CAMIÓ

Paral·lelament, també ens vam encarregar de fer la retolació de la botiga i del camió de repartiment de la marca. Un disseny intens, delicat i elegant que reafirma i transmet els valors de la marca.

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.