CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

FILL IN CAPS · Web corporativa

Us presentem FILL IN CAPS, la màquina semiautomàtica de funcionament senzill que permet encapsular el teu cafè preferit per utilitzar-lo a la teva cafetera habitual. Prepara càpsules amb el cafè mòlt que tu vulguis de la manera més ràpida i econòmica, en tan sols quatre passos.

 

 

EL WEB

Es tracta d’un one page senzill dissenyat a partir de la identitat visual corporativa de l’empresa, amb els colors de la marca i una estètica com la del producte. Un dels objectius principals de la creació d’aquesta pàgina web és l’explicació del funcionament de la màquina Fill In Caps. Al principi del web trobem el procès de funcionament en 4 imatges parallax a pantalla completa, una manera senzilla i directa d’explicar com fer una càpsula.

 

A mesura que fem scroll pel contingut de la pàgina trobarem una explicació del producte i els beneficis que ofereix al client. També hi ha la possibilitat de demanar-lo a travès del web mitjançant un botó de contacte, o bé fent servir el formulari web. El web és completament responsiu i, per tant, adaptable a qualsevol dispositiu.

Altres projectes