CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

FINQUES MOLAS · Web corporativa

Web corporativa. Estàs buscant una propietat de lloguer? O potser una propietat de compra? O bé ets propietari i t'interessaria vendre o llogar la teva propietat? Doncs benvingut/da a Finques Molas, la teva immobiliària de confiança establerta a Girona des de l'any 1974. Així és Finques Molas: propera, sincera, transparent i sempre al teu costat.

Aspecte i estratègia

Hem desenvolupat la web corporativa de Finques Molas basant-nos fonamentalment en tres conceptes: les campanyes estacionals que es van llançant segons el mercat (ex: pisos d’estudiants), la proximitat i l’atenció personal amb l’equip de l’empresa (possibilitat de contactar de forma individual i directa), i la divisió entre els 3 tipus de client (llogater, comprador i propietari) que necessiten estils comunicatius i productes diferents.

Informació de gran ajuda

La transparència i l’assessorament són un factor clau de la política d’empresa de Finques Molas. Amb el web, no només volem arribar al seu client habitual, sinó obrir-ho a tot aquella persona que es trobi buscant o una propietat o bé algú que la llogui o compri. És per això que hem desenvolupat el contingut per a cada tipus de client, perquè sàpiga els passos a seguir, què poden fer per ell i els conceptes clau que ha de conèixer. Així que relaxa’t i digues adéu a la teva sala d’estar, que després de contactar amb Finques Molas la voldràs canviar per una encara millor. Els temes es desenvolupen en el blog, perquè literalment no et perdis!

Adaptació a dispositius

Com totes les webs que fem a Frame Girona, adaptativa a dispositius, amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil perquè el puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot per acompanyar-te durant la teva visita: ja siguis llogater, comprador o propietari.

Altres projectes