CATEGORIES: App

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

FRAME GIRONA · Apptualitza’t

App catàleg. En el teu negoci busques la immediatesa, la facilitat, la comoditat i a més que resulti econòmic. Per això, t'has passat al web, a l'email i al whatsapp… i encara fas servir el paper a les teves publicacions? Els teus usuaris reben un bombardeig diari de missatges, i que els rebin no significa necessàriament que els parin atenció, els entenguin i els recordin. Com més els hi simplifiquis i més integris en un sol canal, obtindràs millors resultats. A l'aplicació pots incloure tot allò que fins ara has fet amb publicacions de paper: memòries, esdeveniments, enquestes, catàlegs, revistes…  El que t'oferim és que tinguis tots aquests formats disponibles amb millors prestacions (immediatesa, facilitat i comoditat) i amb una reducció notable dels costos de producció. El teu negoci es beneficiaria àmpliament de la utilització de l'App en comptes de les teves publicacions tradicionals.

APLICACIÓ 

Us presentem la nostra App, aplicació d’aplicacions. T’hem preparat un catàleg dividit en dues parts: per una banda, una part corporativa que serveix com a guia per descriure els serveis que oferim i d’altra banda, una segona part molt més tècnica, perquè puguis posar a prova totes les possibilitats que hi ha presents dins una publicació digital.

A continuació podràs veure una mostra de com pots moure’t a través de l’app i quin contingut trobaràs:

 

 

Descarrega-la al teu dispositiu preferit, prova-la i comparteix-la | Tota la informació a: https://www.framegirona.com/app-que/

 

Altres projectes