CATEGORIES: Comunicació

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

GARTSTRÒMIA · Identitat visual i comunicació

Gartstròmia i Frame Girona portem treballant junts des del 2014 i any rere any, juntament amb l'evolució del mateix esdeveniment, hem buscat una identitat visual que definís el caràcter de l'acte. Cada any s'ha treballat amb una nova imatge, sense perdre'n l'essència que l'identifica. Aquest any el concepte és el de calidoscopi en què es pot observar com els elements es fusionen per formar una única forma visual impactant. Un cop està dissenyada i creada la nova imatge, es desenvolupen les peces comunicatives a dur a terme: pòster, desplegable, placa de reconeixement, bàners, anuncis de premsa, tòtems, i menú i tiquets.

Identitat visual i comunicació. Gartstròmia és una fira de la població de Banyoles, que fusiona l’art, la gastronomia i les flors. És per això que el mateix nom representa la unió dels dos conceptes: G-ARTS-TRÒMIA. Artistes, restauradors i productors de Banyoles i del Pla de l’Estany treballen per un objectiu en comú: la promoció i preservació de l’art, la gastronomia i els productes de la comarca. Per celebra-ho, s’ha creat una ruta dissenyada per poder gaudir d’aquests dos elements; tots els racons del centre del poble es decoren amb motiu de l’Exposició de Flors i s’ubica una zona de degustació, mostra i venda de productes gastronòmics, tot perquè l’experiència Gartstròmia sigui inoblidable.

Pòster

El pòster és l’element central de tota la campanya comunicativa, podem trobar-hi la informació pràctica més genèrica, és a dir, tot allò que necessites saber en un primer contacte amb Gartstròmia: Art, Gastronomia i Flors, en un punt d’interès central. Aquest any s’incorporen dos grans convidats: Jordi Cruz i Elena Gadel.

 

Desplegable

Si el pòster recull la informació des d’un punt genèric, en el desplegable s’hi troba tota la informació pràctica que es pugui necessitar. Es tracta, doncs, del programa de l’esdeveniment. Hi trobem la ruta dels espais florals, la descripció dels actes que es duran a terme i un mapa per facilitar la cerca de tots els punts d’interès.

 

Placa de reconeixement

Durant el Gartstròmia,  es donen premis per aquelles persones que aporten a l’Art del Menjar. Una placa de reconeixement que condecora un dels actes més especials de tot l’esdeveniment.

Bàner

També s’ha potenciat la branca de promoció online, i per fer-ho s’han creat un seguit de bàners en format GIF en què de forma interactiva, podem veure la informació de forma visual.

Anuncis de premsa

A més, també s’han creat diferents anuncis dirigits a la comunicació offline. És per aquest motiu que s’han dissenyat i adaptat en funció del canal on. posteriorment s’han establert.

Tòtem

Un tòtem publicitari és un rètol vertical que disposa de gran mida, i que per tant, capten l’atenció i la mirada del ciutadà. És per aquest motiu que s’han col·locat en punts neuràlgics de la població de Banyoles.

Menú i tiquets

Una de les parts claus de l’esdeveniment són les rutes gastronòmiques, restaurants i espais Gartstròmia que s’uneixen a l’acte oferint menús especials i tasts als visitants. És per aquest motiu que s’ha creat un díptic on únicament s’hi plasma aquesta informació. Els visitants podran gaudir de tots aquests espais especials mitjançant els tiquets, que permeten explorar tota la zona.

 

Altres projectes