/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

HIPERDECORACIÓ · Botiga online

Botiga online. Hiper Decoració és la cadena especialitzada en decoració i pintura. Les seves botigues es troben a les províncies de Girona i Barcelona i cada una d'elles té un objectiu comú: personalitzar el teu entorn, amb els millors productes, per fer els teus somnis realitat.

PÀGINA WEB

Hem desenvolupat la botiga online d’Hiper Decoració basant-nos en l’estètica dels diferents establiments, amb el rosa fúcsia, el negre i el blanc com a colors principals. La botiga online o e-commerce consisteix en la distribució, venda, i informació dels productes i serveis d’Hiper Decoració. Així, s’ha dissenyat de forma que l’usuari pugui navegar de forma fàcil i interactiva, en un web totalment visual. És per aquest motiu que el web s’ha categoritzat segons productes i serveis; pintura, decoració, restauració, maquinària i carrosseria. A més, s’ha creat la categoria de Blog en la que es genera contingut d’interès per a l’usuari de forma periòdica. Inclou també un apartat d’inspiració on es poden veure diferents maneres de fer servir els productes que es venen a la pàgina web. Amb un sistema de venda net i senzill, que fa que el procès de compra es pugui portar a terme de manera ràpida i fàcil.

 

 

Hem creat un sistema senzill i intuïtiu per tal que des d’un nivell intern qualsevol membre d’Hiper Decoració pugui gestionar el sistema de referències. Així es pot canviar, afegir o eliminar qualsevol producte/servei de manera fàcil. Com sempre, el web és totalment responsiu i adaptable a tots els dispositius. Podeu veure més a: www.hiperdecoracio.com

 

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.