Botiga online. Hiper Decoració és la cadena especialitzada en decoració i pintura. Les seves botigues es troben a les províncies de Girona i Barcelona i cada una d’elles té un objectiu comú: personalitzar el teu entorn, amb els millors productes, per fer els teus somnis realitat.

 

PÀGINA WEB

Hem desenvolupat la botiga online d’Hiper Decoració basant-nos en l’estètica dels diferents establiments, amb el rosa fúcsia, el negre i el blanc com a colors principals. La botiga online o e-commerce consisteix en la distribució, venda, i informació dels productes i serveis d’Hiper Decoració. Així, s’ha dissenyat de forma que l’usuari pugui navegar de forma fàcil i interactiva, en un web totalment visual. És per aquest motiu que el web s’ha categoritzat segons productes i serveis; pintura, decoració, restauració, maquinària i carrosseria. A més, s’ha creat la categoria de Blog en la que es genera contingut d’interès per a l’usuari de forma periòdica. Inclou també un apartat d’inspiració on es poden veure diferents maneres de fer servir els productes que es venen a la pàgina web. Amb un sistema de venda net i senzill, que fa que el procès de compra es pugui portar a terme de manera ràpida i fàcil.

 

 

Hem creat un sistema senzill i intuïtiu per tal que des d’un nivell intern qualsevol membre d’Hiper Decoració pugui gestionar el sistema de referències. Així es pot canviar, afegir o eliminar qualsevol producte/servei de manera fàcil. Com sempre, el web és totalment responsiu i adaptable a tots els dispositius. Podeu veure més a: www.hiperdecoracio.com