Hiper Decoració és la cadena especialitzada en decoració i pintura. Les seves botigues es troben a les províncies de Girona i Barcelona i cada una d’elles té un objectiu comú: personalitzar el teu entorn, amb els millors productes, per fer els teus somnis realitat.

 

PÀGINA WEB

Hem desenvolupat la botiga online d’Hiper Decoració basant-nos en l’estètica dels diferents establiments, amb el rosa fúcsia, negre i blanc com a colors principals. La e-commerce consisteix en la distribució, venda, i informació dels productes i serveis d’Hiper Decoració, i per tant s’ha dissenyat de forma que l’usuari pugui navegar de forma fàcil i interactiva, en un web totalment visual. És per aquest motiu que el web s’ha categoritza’t segons productes i serveis; pintura, decoració, restauració, maquinària i carrosseria. A més, s’ha creat la categoria d’inspiració i Blog en les que es genera contingut periòdicament.

 

 

S’ha creat un sistema senzill i intuïtiu per tal que des d’un nivell intern, qualsevol membre d’Hiper Decoració pugui gestionar el sistema de referències per tal de canviar, afegir o eliminar algun producte/servei. Com sempre, el web és totalment responsiu i adaptable a tots els dispositius. Podeu veure més a: https://www.hiperdecoracio.com