CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

HORTA ROSELL · Ecommerce

Nou ecommerce. A Horta Rosell els encanta oferir-te un ambient autèntic i familiar al cor de Tossa de Mar. Volen que et sentis a gust, per això t’ofereixen 3 opcions d'allotjament boniques, confortables i cuidades: l’Hostal, la Masia i el Xalet. Totes estan molt a prop, en un mateix espai, amb accés des del Romantic Garden, la nostra Terrassa-Restaurant, que és el cor d'Horta Rosell. Un espai únic a l’aire lliure, envoltat de colors, textures, olors i sabors… Un jardí màgic que et transporta a un ambient de relax per gaudir i compartir. Viu la seva terrassa, el seu menjar exquisit, els seus còctels i els concerts més especials, amb el millor servei possible. També tenen una zona de nens (mini park). Els animals a la terrassa són benvinguts, i sempre els ofereixen aigua. El lloc ideal per relaxar-te i gaudir!

Home i apartats

Hem desenvolupat la web ecommerce (botiga) per Horta Rosell basant-nos fonamentalment en tres elements: la distribució de l’espai entorn del Romantic Garden, donant-li un paper clau, els tres tipus d’allotjament disponible i l’entorn únic i espectacular que és Tossa de Mar. L’objectiu principal és mostrar l’esplendor de la localització i de les possibilitats de l’establiment, així com generar vendes directes.

Les imatges llueixen captant la nostra atenció i s’utilitzen eines molt interessants per mostrar Tossa, com la visió 360º.

Colors vintage, amb una estètica neutra, per deixar lluir la decoració del mateix establiment: fusta tipus “reclaim”, elements de decoració delicats i neutres, minimalisme i un toc marí. El Romantic Garden n’és la inspiració.

Responsive

Web completa, amb informació interessant com què s’està movent a xarxes, mapes, contacte… Com totes les webs que fem a Frame Girona, adaptativa a dispositius amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil perquè el puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot per acompanyar-te durant la teva visita.

 

Altres projectes