CATEGORIES: Branding

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

MADAULE THOMAS · Marca Gràfica i Papereria

Madaule Thomas és un infermer liberal francès, que opera tant a França com a Catalunya. Amb una trajectòria ascendent, ens planteja la necessitat de modernitzar la seva imatge i desbancar-se de la competència més establerta i clàssica.

L’origen

El desenvolupament de l’isotip pren com a inspiració la simbologia clàssica del sector infermeria / farmacèutic. Són aquelles dues serps que s’entrellacen en una barra o espasa, amb una copa amb “ales” al capdamunt. Una simbologia que tots tenim en ment. Per fer-la més moderna, es planteja un redisseny minimalista. Així desenvolupem dues opcions:

  • Base quadrada: el quadrat com a element estructural i de forma bàsica.
  • Base circular: el cercle com a forma bàsica. Aquesta opció resulta més dinàmica, menys clàssica, i acaba essent la guanyadora.

Identitat visual corporativa. Madaule Thomas. Com es crea.

 

El Brand Guidelines

També hem desenvolupat el Brand Guidelines: és el document que descriu visualment la marca (logotip, imagotip, isotip, tipografies, colors, proporcions i les seves normes d’aplicació). Un resum de tot allò essencial que s’ha de tenir en compte a l’hora d’utilitzar la marca gràfica corporativa, tant de com s’ha de fer servir la marca i les seves variacions, com els colors i mides per aplicar-la sobre tota mena de suport.

Madaule Thomas. Infirmier Libéral. Brand Guidelines. Frame Girona.

Les aplicacions

A partir del Brand Guidelines desenvolupem les aplicacions, tant digitals com de papereria. Comencem per la targeta corporativa, que és la que fa servir més sovint. Apliquem els colors intensos de la marca, així com un plastificat mat d’alta gamma, amb un tacte excepcional, i un vernís 3D, que genera els volums del pictograma.

Altres projectes