CATEGORIES: Online · Projectes

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

MOANA SUMMER CLUB · Web One Page

Moana Summer Club és una cocteleria, discoteca i beach pub situat al Centre de la ciutat de Platja d'Aro, en plena Costa Brava, on es pot gaudir dels 3 espais amb ambients totalment diferents.
web one page

WEB

Hem desenvolupat la web One Page de Moana Summer Club basant-nos en dos elements importants: l’estètica que ens porta directament a un ambient estiuenc i tropical  i la importància que tenen els tres espais diferenciats: la terrassa exterior, el local i la terrassa interior. A la part superior utilitzem una galeria d’imatges dinàmica a full-screen, que ocupa gran part de la pantalla, per mostrar l’ambient tan únic i exclusiu de Moana.

moana web one page

DISSENY

Creem un disseny amb imatges a tot color i elements gràfics decoratius tropicals, per transmetre l’ambient que es pot gaudir a dintre el local, tot sobre un fons blanc amb tipografia sans a gran tamany, que li dona un toc minimalista i modern. El web posa en relleu amb una galeria un dels punts forts de Moana: els seus còctels.

XARXES SOCIALS

Cada cop més ens informem a través de les xarxes, és indispensable utilitzar-les en l’estratègia de comunicació i incloure-les a la web. És per això que inserim a la One Page de Moana un destacat amb les últimes publicacions a Instagram i afegim icones amb enllaços directes a les altres xarxes socials, com Facebook o Tiktok.

També facilitem el contacte a través d’icones de Whatsapp i telèfon, així com la ubicació del local gràcies a un mapa de Google situat a la part inferior de la web.

Com totes les webs que fem a Frame Girona, és adaptativa a dispositius, amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. Podràs consultar la informació des de qualsevol lloc, en qualsevol moment, informa’t al nostre apartat de web.

 

Altres projectes