CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

NATURA · Web dinàmica

Quan tens la magnífica oportunitat de representar la majestuositat del patrimoni natural de l'única província de Catalunya que vas des del Mediterrani fins al Pirineu, la intervenció dinàmica i que en mostri tot el potencial, és la millor opció. Minimalisme i modernitat creen el marc ideal perquè la natura destaqui.

Natura i Turisme Actiu, Costa Brava Pirineu de Girona és un projecte del Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona. El seu objectiu és difondre el patrimoni natural únic que tenim en aquest territori, mitjançant les activitats de turisme actiu que s’hi poden desenvolupar. Així, tant els punts d’interès com les empreses que ofereixen les activitats interactuen en un sol espai, fent l’experiència de l’usuari molt més senzilla i completa.

PÀGINA WEB

Home

Hem desenvolupat la web de Natura basant-nos fonamentalment en un factor del qual les activitats a l’aire lliure no poden escapar: la climatologia. Així, cada una de les 4 estacions de l’any, el web s’adapta i canvia, no solament les activitats, sinó tot l’aspecte visual (imatges, colors…). Així, a la tardor, tot el web respira a tardor. Tot l’estiu, respira a estiu. I així totes les estacions. També donem la possibilitat de veure totes les activitats.

tardor

Animació i estacionalitat

En tractar-se d’una web de turisme actiu (sobretot esportiu) hem volgut que la interacció de l’usuari amb aquesta sigui molt dinàmica. Per tant, que els elements es moguin conjuntament i tot el web s’adapti a mesura que va desplaçant l’scroll. A més, a cada estació canvia adaptant-se a l’actual, amb un total de 4 imatges diferents. Interacciona amb el web: aquí!

hivern

primavera

estiu

Responsive i visible a cercadors

Web completa, amb informació interessant com què s’està movent a xarxes, mapes, contacte… Com totes les webs que fem a Frame Girona, adaptativa a dispositius amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil perquè el puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot per acompanyar-te durant la teva visita.

Altres projectes