/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

NEXXO · Pàgina web

Nexxo Project Management neix com un somni l'any 2014. Tres arquitectes tècnics amb àmplia trajectòria en la gestió integral de projectes desenvolupen un nou concepte de gestió d'obra. El compromís, la transparència i la professionalitat són el nexe d'unió que fa realitat els projectes immobiliaris dels seus clients. Així el 2016 fan el salt per fundar la companyia que uneix les seves trajectòries professionals cap a un mateix camí. Els projectes compten amb 4 objectius bàsics: costos, termini, qualitat i eficiència; actualment, compten amb més de 150 finalitzats.

Web

Hem desenvolupat la web de Nexxo d’acord amb la Identitat Visual Corporativa, ja marcada pel client. La importància del pictograma és molt rellevant al web: és l’element gràfic entorn del qual s’articula el discurs visual. El codi de colors i la tipografia es reflecteixen fortament al home, i per extensió a tot el web. La utilització de negres i blancs permet que les fotos tinguin molta potència visual. Els projectes, que demostren la seva capacitat com a empresa, tenen un paper molt destacat, amb galeria pròpia. També els 3 socis que donen vida al projecte. Fotografies pròpies i tota la informació rellevant que puguis necessitar.

Tecnologia

Tots els elements que conformen el web: header, footer, sliders, galeries, formularis, menús, botons… S’adapten segons les proporcions de la pantalla en la que es mostren. Com totes les webs que fem a Frame Girona, és adaptativa a dispositius amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil i a la teva tablet perquè la puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot per acompanyar-te durant la teva visita d’obra. Així els projectes es poden presentar en qualsevol moment!

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.