Web corporativa. Òpera, paraula que ens transmet romanticisme, música, així com decoració, tendència, escena. És el concepte de la marca al voltant del qual gira tota la filosofia de la marca. A més, els permet transmetre classe, serietat i rigor. Aquests són els eixos en què es basa l’empresa, que l’any 2002 començà el seu camí, en un mercat mancat d’opcions per al lloguer de parament de taula. El servei directe que donen, unit a aquesta experiència, ha fet que també arribessin al client particular, que ja els té com a proveïdor en les seves trobades o actes socials i privats. Tenen un objectiu clar, que és crear: Kicking events!

 

PÀGINA WEB

Home

Hem desenvolupat la web corporativa d’Òpera lloguers basant-nos fonamentalment en dos elements: per una banda els paraments, és a dir el resultat de la feina de l’empresa, amb un slider a Full Screen al home. D’altra banda, i just després del resultat, tenim els elements (productes) que ho han fet possible. Com si fos el llibret d’una òpera: primer l’obra i després els actors que ho han fet possible.

 

Responsive

Web completa, amb informació interessant com què s’està movent a instagram, mapa, contacte… Com totes les webs que fem a Frame Girona, adaptativa a dispositius amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google. El web s’adapta al teu mòbil perquè el puguis portar a qualsevol lloc amb tu, fins i tot quan penses en el teu pròxim esdeveniment des de la terrassa de casa teva.

Web corporativa adaptable a mòbil

 

Òpera Lloguers

Visita la pàgina web que els hem fet clicant aquí, descobreix què poden fer per tu i, el més important: posa’ns a prova, veuràs que al final, quan la tecnologia i el disseny estan ben resolts, els detalls brillen per si mateixos.