/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Comunicació · Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA · Portal Comunicació

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona és l'ens que gestiona les marques turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona. També gestiona molts altres ens turístics del mateix territori i aglutina els serveis més importants de turisme i difusió del territori. En aquest projecte hem creat la pàgina web de cadascun d'aquests, sota un mateix disseny i seguint un estricte codi visual i cromàtic que permet a l'usuari situar-se. Totes les pàgines web en conjunt treballen com un únic portal de comunicació.

CONVENTION BUREAU

Suport als organitzadors: compta amb un equip professional que coneix a fons el territori. Al Costa Brava Girona Convention Bureau trobaràs el millor assessorament, imparcial i gratuït, per organitzar les teves reunions, esdeveniments i incentius a les comarques de Girona. Color: lila.

TRADE

En els més de trenta anys d’història, el Patronat ha promogut la Costa Brava i el Pirineu de Girona en els principals mercats europeus. Ara, un cop assolida la maduresa com a destinació turística, fomenta la creació d’eines destinades a facilitar als agents que intervenen en la mediació turística, la programació dels paquets i la confecció de les ofertes. Color: groc.

PREMSA

És la sala de premsa online del Patronat. En aquesta web hi trobaràs notes de premsa, un extens banc d’imatges, idees i històries i els serveis i contactes per premsa. Color: taronja.

SOMCULTURA

És el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Continuant amb la commemoració de l’Any del Turisme Cultural, l’esdeveniment ofereix durant el mes de novembre una selecció d’activitats culturals genuïnes per descobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i d’espectacles de les comarques gironines. Color: ocre.

NATURA

El Club de Màrqueting de Natura i Turisme Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona és un instrument concebut per desenvolupar el producte en el seu vessant turístic, de manera conjunta i cohesionada amb tots els organismes públics o privats que ho desitgin. Color: verd.

PREMIUM

És la web que engloba els productes Premium del Patronat. Inclou: poblacions, allotjaments, restaurants, agències receptives, experiències, espais, shopping i transport de luxe. Colors: daurat i negre.

VIVID

El VÍVID és un festival vinculat al món del vi i que, durant tot el mes d’abril, té una intensa programació d’activitats. Tastos, maridatges, menús, sortides amb caiac, concerts, vols en globus, monòlegs… Un conjunt d’activitats per descobrir el vi en totes les seves vessants. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb el Consell Regulador de la DO Empordà, els Consells Comarcals, Ajuntaments i sector privat membres de la Ruta del Vi DO Empordà. Color: vermell.

ADAPTACIÓ MULTIDISPOSITIUS

Totes les pàgines web del grup s’adapten a dispositius, amb el posicionament orgànic funcionant al 100% i compten amb l’última tecnologia en pàgina web.

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.