Nova pàgina web de serveis pel bufet de Pou Advocats en la que mostrem de forma molt simple l’equip, els serveis i el contacte. Pou Advocats inicia la seva activitat a Girona l’any 1983 i ofereix serveis de: Dret Immobiliari i de la construcció, Dret per danys i  d’assegurances, Dret Mercantil, de Família, Bancari i Penal. Creem així una pàgina web que serveix com a targeta de presentació, que li permet tenir presència online i no ser invisible als cercadors, un detall fonamental avui en dia.

Actualització de la pàgina web

El projecte s’ha centrat a reflotar tot el web anterior, que tenia un sistema desactualitzat, tancat, poc operatiu i amb mals resultats de velocitat de càrrega de contingut de la pàgina.

L’hem actualitzat a un WordPress d’última generació amb les característiques ideals per assegurar-ne el bon funcionament, d’aquesta manera el web resultant és obert, s’adapta a tots els dispositius (tant mòbils com tablets i ordinadors de diferents mides), està optimitzat, per tant carrega el contingut molt més ràpid, s’indexa millor a cercadors i està actualitzat a les últimes tendències. Hem aprofitat per redistribuir i reestructurar el contingut, amb imatges noves a amplada màxima del navegador, amb textos destacats i més quantitat de links interns per millorar tant l’estètica com la usabilitat de la pàgina. Aquest és un bon exemple de com amb molt poc temps podem replicar una web d’aquestes característiques, actualitzar-la i reemplaçar l’antiga millorant-ne els resultats i amb molt poca afectació al servei.

Si vols veure el resultat final entra al link següent: www.pouadvocats.com