CATEGORIES: App

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

PROSCENIUM · App Revista Digital

Us presentem el redisseny de la Identitat Visual Corporativa i de la publicació digital de Proscenium, la revista d’arts escèniques digital i interactiva sobre la creació catalana contemporània. L’aplicació de la revista, dissenyada per oferir la informació d’una manera més atractiva i original, inclou contingut multimèdia (vídeos, àudios, imatges…) i interactiu. La maquetació és senzilla i juga amb la informació per donar-li forma i fer-la més accessible a l’usuari. La navegació és més ràpida i directa, a partir de links o gestos, podràs gaudir del contingut d’una manera molt més dinàmica i divertida, interactuant amb petits jocs i moviments que faran l’experiència més entretinguda.

 

LA MARCA GRÀFICA

Proscenium és una paraula llatina del món del teatre que designa la zona d’un escenari més propera el públic, és a dir, el punt de l’escenari on l’actor, l’obra i públic estan més aprop (entre el teló de boca i la platea). Així, el concepte de la marca gràfica combina el concepte de teatre, de la posició de l’actor i de la comunicació que s’estableix amb el públic, per formar-ne l’isologo.

 

LA REVISTA DIGITAL (APP)

La revista digital, en format aplicació, explora el contingut de forma interactiva, oferint un contingut de gran qualitat, amb textos de redactors experts, i imatges i videos de fotògrafs professionals. A més, tecnológicament s’adapta a les dimensions de qualsevol tablet i dispositiu mòbil, i la trobaràs disponible tant a Google Play com a l’App Store.

 

A continuació podràs veure una mostra de com pots moure’t amb el nou sistema de la revista, el fet que sigui digital ens permet assegurar usabilitat i interactivitat amb l’usuari, valors que actualment són imprescindibles a l’hora de crear un vincle marca-client.

 

A més, coincidint que és el número “9” i és el “nou” disseny, aprofitem per combinar el doble significat de la paraula nou: com a número i com a novetat. Descarrega’t-el ara i gaudeix-lo. Benvingut/da al Nou Proscenium!

Altres projectes