/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

PROSCENIUM · Web

Proscenium és la revista digital i interactiva d’arts escèniques. Crea contingut propi d’alt valor cultural: entrevistes, vídeos, àudio…i a més ofereix un nivell d’interacció amb l’usuari avançat. Proscenium és un reflex i un referent de l’escena catalana actual.

WEB

Frame som els encarregats de fer l’App: concepte, disseny, maquetació i publicació. Treballem braç a braç per crear un suport on l’usuari gaudeix d’un recorregut de lectura i juga amb els diferents continguts i propostes internes. 

App per IOS

App per Android

Digitalitzem una revista que, tradicionalment, es faria en paper. L’avantatge de l’App és que ofereix moltes més possibilitats: inserció de vídeos, àudios, animacions, contingut extra, enllaços, compra d’entrades…

 

Hem fet una estètica de revista moderna, més espectacular i amb el contingut essencial. La capçalera s’estructura com una revista i la data canvia al dia d’avui, recordant les publicacions periòdiques en paper. 

Les imatges que formen part de la revista són de gran qualitat, impactants i fetes per fotògrafs professionals que coneixen molt bé l’escena. Així doncs, les aprofitem de manera que el fons és una imatge fixa, de l’últim article entrat, i el contingut s’hi mou per sobre jugant amb les transparències.

 

ARTICLES

A més de l’últim article desplegat en portada, hi presentem el fons documental d’articles escrits anteriorment, ordenats per data i classificats en 6 categories diferents. Com es tracta del contingut més rellevant, creem una pàgina amb fons gris fosc, i així permetem descansar de l’impacte de la resta de la web i donant protagonisme a cadascun d’aquests. Mostrem un petit resum de cada article i les 6 categories diferents. Clicant a qualsevol d’elles s’obren en una pàgina nova exclusivament dedicada a cadascun d’aquests. Pel client són molt fàcils de redactar, ja que utilitzem tecnologia blog.

 

XARXES

Ens estem acostumant a llegir els continguts directament al mòbil i les xarxes es posicionen com la principal font d’informació. Sent-ne conscients i gràcies a la gran activitat de Proscenium a les xarxes (Twitter, Facebook i YouTube), utilitzem un component per mostrar en un sol espai les últimes publicacions a les xarxes. Es poden veure tots o filtrar per cada una d’elles, així com efectuar una cerca. Amb aquesta recopilació, que d’altra manera estaria fragmentat, permetem llegir-lo com si fos part de la web.

 

 

TECNOLOGIA

Tots els elements que conformen la web: header, footer, sliders, galeries, formularis, menús, botons… s’adapten segons les proporcions de la pantalla del dispositiu. La web s’adapta perquè la puguis portar a qualsevol lloc amb tu. Com totes les webs que fem, té un bon SEO i programació, aconseguint així un bon posicionament a Google. 

Totes les vies de contacte estan disponibles a la web i hi ha opció de subscriure’s a la seva Newsletter.

 

 

 

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.