CATEGORIES: Offline

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

RIVER · Carta Restaurant

El River és un restaurant, cafeteria i pub, situat al Barri Vell de Girona, just sota l’església de Sant Feliu. Ofereix un càlid ambient familiar, inspirat en Bruce Springsteen i la cultura dels nadius americans, sorprenent i únic. Disposen de diversos ambients: taules, barra, els famosos sofàs Chester, i una fantàstica terrassa, perquè puguis gaudir del River en qualsevol moment del dia. En aquest projecte, l'objectiu era presentar una carta molt més simplificada, que s'inspirés en cartes de restaurants de western modern.

Espectacular i únic

I per agrupar tot el conjunt, hem utilitzat el material que més bé representa el River: la fusta. Així, les cobertes són de fusta gravada amb làser, encolades sobre tela. Ens permet un impacte tant en l’àmbit visual, com tàctil. Les cartes estan agrupades per idiomes: català, castellà i anglès (fusta fosca i tela granat); francès, alemany i rus (fusta clara i tela taronja).

Redisseny integral

Hem col·laborat colze a colze amb l’equip del River per aconseguir fer una carta molt més reduïda, visual i icònica. Per aconseguir-ho, hem redissenyat tota la carta, mantenint només els elements que componen l’estètica bàsica: tipografia i iconografia. I, el més important, reestructurat tota la carta: hem agrupat els productes per tipologia i per pàgines.

Pàgines individuals

Una de les complicacions més importants que es troben els restaurants a l’hora d’implementar les cartes és la gestió dels canvis de plats / preus. La majoria de vegades, significa reimprimir tota la carta, amb el cost que això suposa. Per evitar aquest problema, s’ha treballat amb fulls individuals A4 (sense impressió a sang), fàcilment substituïbles en cas d’alguna modificació.

Devil is on the detail

Quan les decisions de disseny tenen en compte tant la part estètica, com la de costos, com el medi ambient… donen grans resultats. Per això hem utilitzat un paper reciclat d’alta qualitat, que a més d’aportar valors qualitatius i organolèptics, és molt més sostenible i ecològic: eliminem els laminatges (usos de plàstics). També hem optat per imprimir en una sola tinta (negre), el que ens permet ser encara molt més respectuosos amb el medi ambient, i efectius alhora que reduïr costos.

 

Altres projectes