CATEGORIES: Branding

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

SERRAT CONSULTING · Marca gràfica

Serrat Consulting ofereix serveis de consultoria per a autònoms i empreses, donant-los suport en tot el procés de presa de decisions. Es basen en l’experiència, el coneixement i les sinèrgies amb els altres operadors del mercat per dissenyar una estratègia de suport i acompanyament per a les empreses, sempre amb imaginació, adaptabilitat, flexibilitat i rigorositat.

 

LA MARCA GRÀFICA

El logotip està format per dues tipografies. D’una banda, la tipografia Axis (SERRAT) és una sans-serif que basa el seu disseny en la geometria de l’entorn urbà, amb formes simples d’estructura sòlida; es sol fer servir en disseny editorial per destacar titulars i contingut de rellevància. D’altra banda, la tipografia Montserrat (CONSULTING) rescata la bellesa de la tipografia urbana de la primera meitat del segle XX, amb un estil geomètric amb ajustos òptics subtils, que permet un disseny funcional i contemporani.

 

CONCEPTE

Quan una empresa es troba en una situació de negoci complicada i veu en perill la seva estabilitat en certa manera es com si es trobés en un laberint, amb moltes opcions i camins possibles, però només una sortida viable. En aquest concepte es basa l’isotip dissenyat per Serrat Consulting. Amb les dues primeres lletres que composen el nom de la marca, la “S” i la “C”, hem creat un element gràfic similar a un laberint, amb una única sortida a l’exterior. D’aquesta manera, l’isotip representa l’objectiu principal de la marca: l’optimització de l’empresa per sortir d’una situació difícil, i aconseguir així l’èxit comercial.

 

 

PAPERERIA

L’aplicació en papereria potencia tant el concepte de la marca, com els elements visuals que la conformen: tipografia, forma i color. Pere Serrat Consulting hem desenvolupat les targetes amb un acabat mat i vernís brillant UV selectiu, que genera reflexes amb la llum.

Altres projectes