/

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

SKYBAR · One page

One page. Skybar és una terrassa magnífica situada a Platja d'Aro. Està especialitzada en copes i es diferencïa per permetre't "tocar el cel de PdA".

Hem creat la pàgina web tipus One page, que significa que tot el contingut està en una sola pàgina. Trobaràs la informació del local, un blog amb les últimes novetats, notícies i esdeveniments de Skybar. També hi ha una galeria d’imatges perquè puguis veure l’ambient que s’hi respira.

El menú et transporta a cadascun dels continguts d’aquesta pàgina mitjançant scroll perquè puguis navegar fàcilment i arribar de manera ràpida a l’apartat que t’interessi o canviar l’idioma en què visualitzes el lloc web. El contingut és flotant sobre un fons amb imatge vertical estàtica a pantalla completa, que crea la metàfora d’un ascensor que et permet anar…

DEL CEL…

…A LA PLATJA

RESPONSIVE

Web completa, amb informació interessant com què s’està movent a xarxes, mapa amb la ubicació del local, apartat de contacte amb tota la informació i links perquè puguis posar-te en contacte amb ells de manera ràpida i senzilla… Com totes les webs que fem a Frame Girona, Skybar és adaptativa a tot tipus de dispositius, amb un bon SEO i programació, per la seva fàcil càrrega al navegador i bon posicionament a Google.

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.