/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

VILAR REFRIGERACIÓ · Web

Vilar Refrigeració és una empresa gironina experta en serveis globals de refrigeració i climatització, tant en la seva instal⋅lació, com en el seu manteniment. La seva experiència, forjada principalment en les exigències del sector industrial i l’ús de les millors marques i productes, els permet treballar amb la màxima qualitat, compromís i professionalitat. Sempre tenen com a objectiu un repte: seguir innovant per poder oferir al seu client l’opció que millor s’adapta a les seves necessitats.

WEB

Vilar Refrigeració té una identitat visual ja establerta. La potenciem al màxim i seguim les línies marcades. A la home utilitzem una imatge industrial a full-screen, ocupa tota la pantalla, i el menú el situem a la franja horitzontal blanca.

Apliquem un botó Call to action (CTA) al menú per destacar el servei tècnic 24 hores, així com un CTA al primer text d’explicació que permet trucar directament al servei tècnic. A continuació, mostrem els 4 productes principals: la refrigeració comercial/industrial, la refrigeració CO₂, la climatització particular i la climatització comercial/industrial. Fem una petita explicació de cada un d’ells i un altre CTA per demanar més informació.

SERVEIS

La refrigeració convencional és un producte que Vilar Refrigeració segueix oferint per la seva gran acollida. Tot i això, l’augment de la demanda per un tipus de refrigeració més respectuosa amb el medi ambient fa que l’empresa llenci la línia de CO₂. Li dediquem un apartat especial, en el qual s’explica detalladament al client què és, els seus beneficis i les seves aplicacions.

 

PROJECTES

Vilar Refrigeració és una empresa amb una llarga tradició al sector i molt establerta a Girona. Creem un cinquè apartat amb els projectes elaborats més importants, on mostrem les fotos dels resultats, aprofitant que els clients són molt coneguts i rellevants, a més de posar destacats al llarg de la web. En la venda de productes industrials fets a mida, és molt important ensenyar els resultats, no només per demostrar la capacitat de desenvolupar-los, sinó també per donar idees a clients potencials de solucions que es poden aplicar al seu projecte.

 

 

TECNOLOGIA

Adaptem tots els elements que conformen la web a les proporcions dels diversos dispositius. Com en totes les webs que fem, apliquem un bon SEO i programació, per una càrrega al navegador més ràpida i per tenir un bon posicionament als cercadors com Google.

 

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.