/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Offline

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

VITROCSA BY PLANTALECH · Catàleg Corporatiu

Catàleg. Vitrocsa és una prestigiosa empresa suïssa líder en disseny i producció de finestres d'alt standing. La qualitat, els acabats i les funcions que ofereixen són increïbles. Entre aquestes destaquen: les finestres amb guies invisibles que queden completament recollides fent que l'espai interior i exterior s'uneixin en un de sol. Plantalech és marca distribuïdora de Vitrocsa a Catalunya, i s'encarrega de tot el procés, des de l'amidament a la instal·lació.

CATÀLEG

Transmet els valors de la marca Vitrocsa: minimalisme, disseny, bons acabats, sobrietat, qualitat… Ho aconsegueix tant a través del disseny, com dels acabats del mateix catàleg: impressió en Offset en paper d’alta qualitat i gramatge, amb laminat mat Soft-Touch (tacte de pell de préssec). L’exterior explora els valors més seriosos de la marca, l’interior busca la referència als manuals d’arquitectura, amb el fons blanc.

Tot el disseny gràfic està pensat per aportar aquesta sensació de perfecció en la quadrícula, i per representar el concepte de la marca Vitrocsa. Cada detall està cuidat, cada element és escollit i dissenyat amb la màxima precisió. A la part exterior hi trobem diversos detalls destacables: el primer, és la continuïtat de la imatge des de la coberta a les pàgines interiors per reforçar el concepte de que les finestres es converteixen en una “finestra única” permetent veure tot el paisatge. Un altre detall és la referència a la marca gràfica de Plantalech (dissenyada per Frame Girona): utilitzem els 3 quadradets per generar les imatges de detall de l’exterior.

 

 

Luxe, minimalisme, delicadesa, precisió, bons acabats, detalls… la representació de tots els valors de la marca que es resumeixen en un sol eslògan: “Només l’Original Lidera la Innovació”.

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.