Web ecommerce. Vol de Coloms és l’única empresa dedicada als viatges en globus aerostàtics de la comarca de La Garrotxa. Des de 1992 ofereixen una perspectiva única de l’entorn natural i històric de les poblacions garrotxines. L’experiència amb Vol de Coloms no és només el vol en globus aerostàtic, sinó que pots viure una experiència de 180 graus; la gastronomia de la zona, els allotjaments i les activitats, són només un tast de les múltiples activitats que pots combinar al teu gust.

PÀGINA WEB

Hem desenvolupat la web corporativa de Vol de Coloms basant-nos en les formes de l’entorn; les curvatures dels volcans, les línies esponjoses dels núvols i les tonalitats de la natura com a colors principals. La web corporativa consisteix en la descripció, contractació i venda dels serveis de Vol de Coloms. És per aquest motiu, que s’ha dissenyat per tal que l’usuari pugui navegar de forma fàcil i interactiva, en un web totalment visual i intuïtiu. Així doncs, el web s’ha categoritzat segons serveis i packs d’experiència; volar en globus, packs regal, allotjament i blog. Cada un d’aquests apartats es desglossa de manera que podem accedir a un contingut més específic, per exemple, a packs regal trobem 8 categories més, que se segmenten entre naturalesa, relax o romàntic, entre altres opcions.

 

 

BLOG

A més, s’ha dedicat un apartat pel Blog en què es crea i penja contingut periòdicament relacionat amb la comarca de La Garrotxa: la naturalesa, l’entorn històric, les activitats… Els posts es classifiquen en categories per tal de, un cop més, facilitar la cerca a l’usuari. Com sempre, el web és totalment responsiu i adaptable a tots els dispositius. Podeu veure més a: http://www.voldecoloms.cat/