/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

VOL DE COLOMS · Web ecommerce

Web ecommerce. Vol de Coloms és l'única empresa dedicada als viatges en globus aerostàtics de la comarca de La Garrotxa. Des de 1992 ofereixen una perspectiva única de l'entorn natural i històric de les poblacions garrotxines. L'experiència amb Vol de Coloms no és només el vol en globus aerostàtic, sinó que pots viure una experiència de 180 graus; la gastronomia de la zona, els allotjaments i les activitats, són només un tast de les múltiples activitats que pots combinar al teu gust.

PÀGINA WEB

Hem desenvolupat la web corporativa de Vol de Coloms basant-nos en les formes de l’entorn; les curvatures dels volcans, les línies esponjoses dels núvols i les tonalitats de la natura com a colors principals. La web corporativa consisteix en la descripció, contractació i venda dels serveis de Vol de Coloms. És per aquest motiu, que s’ha dissenyat per tal que l’usuari pugui navegar de forma fàcil i interactiva, en un web totalment visual i intuïtiu. Així doncs, el web s’ha categoritzat segons serveis i packs d’experiència; volar en globus, packs regal, allotjament i blog. Cada un d’aquests apartats es desglossa de manera que podem accedir a un contingut més específic, per exemple, a packs regal trobem 8 categories més, que se segmenten entre naturalesa, relax o romàntic, entre altres opcions.

 

BLOG

A més, s’ha dedicat un apartat pel Blog en què es crea i penja contingut periòdicament relacionat amb la comarca de La Garrotxa: la naturalesa, l’entorn històric, les activitats… Els posts es classifiquen en categories per tal de, un cop més, facilitar la cerca a l’usuari. Com sempre, el web és totalment responsiu i adaptable a tots els dispositius. Podeu veure més a: http://www.voldecoloms.cat/

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.