CATEGORIAS: Online

Ecommerce: la tienda en línea que vende por ti

"Si tu empresa no tiene un ecommerce, pierdes la posibilidad de poder ofrecer directamente tu producto y obtener un retorno."
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

TENS PRODUCTE, TENS CANAL DE VENDA

Quan coneixes un establiment nou ho fas a través d’internet o les xarxes socials, veritat? Quina és de les primeres coses que fas? Vols veure el producte que ofereix i poder adquirir-lo online, cert? Els consumidors estem molt acostumats a comprar directament a botiges virtuals, sense haver-nos de moure de casa i amb només uns clics.

Si la teva empresa no té un ecommerce, perds la possibilitat de poder oferir directament el teu producte, però no només això…

 

ECOMMERCE, QUE VOL DIR?

Tenir una botiga online significa una cosa tan senzilla com que pots vendre el teu producte.  Això vol dir que el teu client el pot comprar des de qualsevol lloc, directament a tu i sense cap intermediari. Alhora, pots recopilar totes aquestes dades per fer una gestió postvenda i, fins i tot, aconseguir fidelitzar-lo, augmentant les possibilitats d’un major benefici a llarg termini.

Ja no depens del teu horari d’obertura

En l’àmbit més econòmic, la compra en línia et permet obtenir un retorn, monetitzar la teva activitat a la xarxa. El client necessita poder comprar en qualsevol moment del dia, sense estar lligat a horaris comercials i des de qualsevol lloc. Si un usuari nou accedeix a la teva web o a les teves xarxes socials i es troba que no té aquesta opció, és molt possible que busqui el teu producte per altres vies i, fins i tot, que vagi a la competència. Això, més enllà d’afectar els teus ingressos, també repercuteix negativament a la teva imatge com a marca.

 

ASPECTES CLAU

Penjar els productes a la web i esperar a tenir vendes, però, no és suficient. S’ha d’idear i portar a terme una estratègia ben definida i tenir en compte diversos aspectes perquè la teva oferta sigui el màxim de competitiva.

 

SEO

Tenir un bon contingut, amb paraules clau rellevants, fa que el posicionament orgànic de la teva web/ecommerce sigui millor i, per tant, aparegui a la part superior dels motors de cerca com Google, augmentant així tant la teva visibilitat, com les teves possibilitats.

Xarxes Socials

Les xarxes socials són molt útils per incrementar la participació, són la primera via d’informació utilitzada pels usuaris i s’hi passen moltes hores. És molt important pensar quin tipus de contingut hi publicaràs i quines són les xarxes a utilitzar, ja que és un impulsor de trànsit cap a la botiga online. Instagram, per exemple, té un apartat específic de botiga, on pots marcar els productes i enllaçar-los a la web.

Blog

El contingut del blog és molt important per aconseguir dirigir cap a la teva shop online. Amb el text pots orientar i aconsellar al client sobre els teus productes i serveis, donant-li informació rellevant i necessària per a la decisió de compra, connectant amb els seus interessos.

Experiència de l’usuari

El client ha de trobar allò que busca fàcilment i poder fer la compra de manera senzilla i ràpida. La pàgina, per tant, ha d’estar ben optimitzada, amb temps de càrrega ràpids i disseny atractiu i responsive, per adaptar-se a qualsevol dispositiu. Les penalitzacions, tant per part del client com de Google són grans si no es respecta.

Transparència

Tota la informació de seguretat i contacte ha de ser visible i accessible, ajudant així a generar confiança al client. El procés de pagament ha de ser senzill, amb el mínim de passos possible, amb els menors temps d’enviament i que generi confiança. Ens trobem massa habitualment amb enganys.

Gestió de dades

Quan parlem de gestió de dades ens estem referint a aquesta capacitat que tenim per poder conèixer informació del client (productes que ha mirat, temps que hi ha dedicat, quines cerques ha fet posteriorment… i dades de contacte). Tot això ens permet l’habilitat d’ajudar a tancar la venda, de preveure compres futures i, fins i tot, incentivar-les. No només busquem la venda, sinó que a més volem captar el client (fidelitzar-lo).

 

PRIMERA VENDA: EL TEU ECOMMERCE

Aquest procés pot anar des d’una personalització total, a l’aprofitament de recursos i tecnologies ja existents per poder reduir costos. Per aquest motiu volem ajudar-te amb el teu negoci, com sabem que pot ser complicat crear un ecommerce de zero, t’oferim la nostra plataforma de venda online: Primera venda.

La tindràs llesta en tres passos:

  1. Nosaltres creem tota la plataforma de l’ecommerce
  2. Penges tots els teus productes
  3. Reps les comandes i efectues les entregues

 

Es tracta d’un sistema estandarditzat i molt intuïtiu, tenir la botiga actualitzada et serà molt fàcil i hi podràs accedir des de qualsevol lloc. A més, a diferència d’altres sistemes, és escalable, podem afegir totes les funcionalitats que necessitis, fent-la més completa i personalitzada.

T’oferim:

 

Frame Girona som experts en la gestió i creació d’estratègies. No només tindràs una plataforma, sinó que a més complirà amb els aspectes vitals per ser més que una botiga.

Contacta amb nosaltres i te informamos.

Ecommerce, el win-win per tu i pel teu client.

 

Informació addicional sobre el comerç digital

Et deixem també dos enllaços amb informació interessant de la situació dels ecommerce en l’actualitat. Millor saber de més, que de menys.

Per les empreses, donar informació a través de la web o les xarxes socials no és suficient per tenir bona presència i servei al client, en definitiva, per ser efectiu. El comerç electrònic és una gran via de negoci, sobretot per pimes, que poden veure incrementades les seves vendes.

La digitalització del comerç fa anys que està tenint tendència a l’alça i casos excepcionals com la pandèmia, n’han accelerat en procés i han demostrat la importància de l’ecommerce.

 

F/ New modern things in the old-fashioned way.