CATEGORIAS: App · Online

Gestiona tus citas: sistema integrado de reservas

"En cualquier momento del día, cualquier día de la semana, cualquier día del año."
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Aquest potent component permet a l’usuari fer la reserva online, en qualsevol moment del dia, qualsevol dia de la setmana, qualsevol dia de l’any. Així el client escull el dia i l’hora que vol la sessió, el tipus de servei que necessita i fins i tot pot triar quin professional l’atendrà, o quina activitat vol fer. Tota aquesta informació junt amb les dades d’ell s’envien automàticament al sistema i s’actualitzen al calendari de l’empresa. A més, aquest es comparteix amb tots els treballadors. El sistema ho reconeix i ja no dóna la possibilitat de reservar-les. Ja no hauràs d’estar tot el dia pendent de trucades, missatges, emails, grups de WhatsApp… El component ho fa per tu perquè et puguis centrar en el que realment saps i vols fer.

Els beneficis principals que obtindràs:

√ Reserva directa: disponible online. El teu client podrà fer la reserva directament, escollint el professional, el servei que necessita i l’horari que millor li convé dels disponibles (té en compte els horaris del personal, així com els dies de vacances). Per tant, no caldrà que una persona estigui atenent al client, sinó que funcionarà més com un autoservei. A més, tindràs les seves dades per poder-les gestionar i saber qui és.

√ Sistema integrat: tots els professionals hi estan entrats i hi tenen accés. D’aquesta manera, qualsevol canvi efectuat tant pel client com pel personal de l’empresa es reflectirà automàticament en el sistema modificant la reserva. Amb el sistema d’alerta personalitzat, rebrà l’avís directament al seu dispositiu, evitant molts mals de cap.

√ Format agenda: les reserves es poden integrar amb el Google Calendar, d’aquesta manera les veureu en format agenda, sent una ajuda visual molt potent. Oblida’t de l’agenda de paper compartida en un lloc fixe, o del problema de tenir cadascú una agenda pròpia que no es comparteix.

√ Personalització: t’ajustem el disseny del Sistema de Reserves perquè s’adapti al del teu web, i en respecti l’estètica. A més, t’oferim diferents opcions segons les necessitats del teu negoci: avisos per SMS, localitzacions, gestió de taules, de serveis col·laboratius, de llistes d’espera, de pagaments, de descomptes, d’impostos, de reserves per grups… Que no et falti de res i no quedi res a l’aire.

Més informació